En heldig nordmann vant imponerende 89 millioner kroner i Vikinglotto onsdag kveld, men vedkommende vet kanskje ikke om det selv ennå. Norsk tipping melder at de sliter med å få tak i vinneren.

Foreløpig er det ikke kjent om vinneren kommer fra Telemark. Norsk tipping opplyser at de heller ikke kommer til å gå ut med fylke og kjønn før vi har fått kontakt med vinner.

Spilleren prikket inn alle de seks vinnertallene i tillegg til tilleggstallet, og var dermed alene om storgevinsten. Sannsynligheten for å prikke inn alle tallene og dermed vinne førstepremien er cirka 1 til 98 millioner.

– En heldig norsk Vikinglotto-spiller trenger ikke tenke på om hen skal kjøpe enten påskeegg eller Kvikk-Lunsj i påsken. Vedkommende har råd til mer enn det, fastslår Norsk Tipping etter onsdagens trekning.

Norsk Tipping jobbet onsdag kveld med å komme i kontakt med storvinneren.

– Vi har prøvd å ringe, men har foreløpig ikke fått noe svar, sier kommunikasjonsrådgiver i Norsk Tipping, Lars Hulleberg, til TV 2.

Det var for øvrig ingen som vant andrepremie onsdag. Dermed blir andrepremiepotten på 2,8 millioner kroner neste onsdag. Neste ukes førstepremiepott blir om lag 29 millioner kroner.

Onsdagens vinnerrekke besto av tallene 11, 32, 30, 26, 9, 37, samt vikingtallet 6.