Gå til sidens hovedinnhold

Etablererpodden: – Jeg trenger en guide til voksenlivet

I løpet av det siste året har det gått opp for meg at jeg faktisk må vokse opp. Nå er jeg offisielt nærmere 30 år enn 20, noe som har resultert i en uvelkommen kvartlivskrise.

Det føles på mange måter som at jeg står med en fot i hver leir.

På den ene siden jobber stresshormonene på spreng av frykten for å bli gammel og jeg får en klump i magen av å tenke på framtida. På andre siden føles det ekstremt godt å få den stabiliteten og tryggheten som det å etablere seg gir.

Podcast

Forventningene jeg hadde til det å skulle bli voksen – har få likhetstrekk med den virkelige verden. Jeg stresser over store ting som bolig, arbeidsliv og økonomi, samtidig som det virker helt absurd å skulle få min egen familie. Nå trenger jeg en guide til voksenlivet.

Hør introepisoden til podcasten her:


Hvordan skal man faktisk gå fram når man skal kjøpe sin første bolig? Hvilke rettigheter har man som nyansatt? Når vet man om det er riktig å få barn eller ikke? Hva skal man gjøre med pengene sine når man får full lønn?

Dette er spørsmål jeg – og garantert flere – sitter med som ung voksen. Derfor skal jeg gjennom podcasten, Etablererpodden, snakke med noen av de klokeste hodene i regionen. De skal lære alle oss i etableringsfasen hvordan man på best måte kan ta de store avgjørelsene i livet, og forhåpentligvis bli en bedre voksen.

Noe for alle

Hver torsdag kommer det en ny episode med et nytt tema og en ny gjest. Da skal vi ta for oss temaer som bolig, samliv, helse, karriere, økonomi og familieliv.

Etablererpodden er en podcast om etablering, for deg som ønsker å etablere deg – eller for deg som vil lære mer om de aktuelle temaene.

Både jeg og podcastens gjester vil dele erfaringer, utfordringer, muligheter og annen info som kan være nyttig for alle oss i etableringsfasen.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.