Ferdig i Storhamar etter 19 sesonger

FERDIG: Eirik Skadsdammen får ikke ny kontrakt i Storhamar – klubben han har spilt for i over 19 sesonger. Beskjeden kom tirsdag ettermiddag.

FERDIG: Eirik Skadsdammen får ikke ny kontrakt i Storhamar – klubben han har spilt for i over 19 sesonger. Beskjeden kom tirsdag ettermiddag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

HAMAR: Eirik Skadsdammen (37) får ikke ny kontrakt med Storhamar.

DEL

I april løftet Lundersæter-karen «bøtta» for tredje gang i karrieren. Men når Storhamar skal forsøke å forsvare NM-gullet neste sesong, blir det uten mannen som har over 900 kamper for klubben.

– En tøff beslutning å ta, men det er sportslige årsaker som gjør at tiden er inne for å si takk. Vi har som mål å forsterke oss ytterligere, og da finner vi ikke plass til Eirik. Han er godt likt, men vi må legge nostalgi og følelser bak oss om vi skal fortsette å kjempe i toppen. Eirik er en fantastisk mann som har lagt ned en kjempeinnsats for klubben gjennom 19 sesonger, og han fortjener all respekt han kan få. Han bør takkes og hylles på best mulig måte, sier Storhamar-trener Fredrik Söderström til klubbens hjemmesider.

Artikkeltags