Vestmarkadagen med sol og regn

EGEN HØNE: Lukas Wirkola Dirksen fra Ljøner hadde sin egen høne Søta på hodet i Brustadvika lørdag.

EGEN HØNE: Lukas Wirkola Dirksen fra Ljøner hadde sin egen høne Søta på hodet i Brustadvika lørdag.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

EIDSKOG: På tross av ustabilt vær ble årets Vestmarkadagen en glad dag for publikum og alle aktive.

DEL

Det var ikke sola som var den mest aktive deltakeren på lørdagens Vestmarkadagen, men alle som var til stede i Brustadvika denne dagen lot seg ikke skremme av vind, overskyet vær og litt regn. For aktivitetsnivået lå på et høyt nivå for både deltakere og publikum. Dagens konferansier Håkon Utstrand Hauer bandt det hele sammen på en måte som alle tok godt imot.

Det var spenning helt fra starten av den store styrkeprøven Vestmarka rundt, via den store sandvolleyball turneringen som ble vunnet av Nederlaget, gjedde og abbor fangsten i Harstadsjøen, hønebingoen, pølser, vafler, kakespising og salg av diverse rariteter i løpet av dagen. Og det ble en solid avslutning på kvelden med utdeling av prisen til årets Vestmarking, årets Hederspris, musikk fra scenen og god mat og godt drikke ispedd noen få regndråper.

Det var mye folk til stede hele tiden, og teltdukene på kvelden var ikke til for å holde publikum tørre, men heller for å holde kveldssola vekk fra hodene. Sangen og musikken varte helt til kvelden gikk over til natt og praten over bordene holdt det gående lenge ut i sommernatten.

Artikkeltags