Bruktbutikken feiret seg selv

JUBILERER: Ordfører Kamilla Thue gratulerte både idémakerne Gerd  Kjærstad (t.v.) og Astrid Grønnerud, samt resten av jentegjengen i Bruktikken på Skotterud.

JUBILERER: Ordfører Kamilla Thue gratulerte både idémakerne Gerd Kjærstad (t.v.) og Astrid Grønnerud, samt resten av jentegjengen i Bruktikken på Skotterud. Foto:

Av

EIDSKOG: Bruktikken til Eidskog Frivilligsentral feiret sin 10-årsdag lørdag med taktfaste trommer, barnekor og marsipankaker.

DEL

Det er 10 år siden Astrid Grønnerud og Gerd Kjærstad la fram ideen til Eidskog Frivilligsentral om å starte en bruktbutikk. Ideen ble tatt godt imot av styret i Frivilligsentralen. I løpet av kort tid ble Bruktikken til en virkelighet.

Lørdag var det jubileum og feiring av at Bruktikken var 10 år. Feiringen ble markert med blant annet at «Takt Skar Du Ha» med sine hørbare slagverk, marsjerte rundt Emmas Plass etterfulgt av gode ord fra ordfører Kamilla Thue.

Dette trakk til seg flokkevis med gratulanter.

Alle ble servert en solid bit av jubileumskakene som var gaver fra den lokale banken og en av stedets kolonialforretning.

Artikkeltags