De unges dag i solskinnet

BADELIV: En varmende sol fristet mange unge ut i sjøen.

BADELIV: En varmende sol fristet mange unge ut i sjøen. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

EIDSKOG: En sol fra knall blå himmel fikk opp gleden på årets Vestmarkadagen.

DEL

I tillegg til sommerværet var det ungdommen og retrobiler som fikk mest oppmerksomhet.

Unge i alle aldre dominerte i Brustadvika på årets Vestmarkadagen. På de aller fleste arrangement denne solfylte dagen var det liv og røre av den yngre garde. Fiskekonkurranse, luftgeværskyting, bading, turmarsjen «Vestmarka rundt», volleyballturnering og hoppeslott tiltrakk seg mange barn og ungdommer, mens de godt voksne bivånet alt som foregikk denne sommerlige dagen.

FØRST I MÅL: Disse tre kom først i mål i Vestmarka rundt. Fra venstre Andreas Gundahl, Audun Rapp og Odin Grønnerud.

FØRST I MÅL: Disse tre kom først i mål i Vestmarka rundt. Fra venstre Andreas Gundahl, Audun Rapp og Odin Grønnerud. Foto:

Det var ikke bare stedets egen befolkning som møtte opp i Brustadvika på den årlige Vestmarkadagen lørdag, noe som de mange tilreisende vitnet om. Særlig utstillingen av retrobiler tiltrakk seg et godt voksent og tilreisende publikum, og her ble mange motoriserte godbiter fra en svunnen tid beundret.

På grunn av det flotte været var det til sine tider liv og røre på badeplassen ved Harstadsjøen, men det var mange voksne til stede som fulgte godt med på vannaktivitetene. Så det var trygt å være badegjest i Brustadvika denne sommerdagen. Og i hoppeslottet var det som det skulle, for her var det de helt unge som under glade hyl og skrik rådde grunnen.

På kvelden var det de voksne sin tur, og da ble det vartet opp med grillmat, sang, musikk og dans. Så det ble også i år en aktiv Vestmarkadagen både for ung og gammel.

Artikkeltags