Klokka 20.50 ble politiet på Romerike varslet om en ulykke i det nordgående løpet på E6 mellom Skedsmovollen og Berger i Skedsmo.

– Det er flere biler involvert. Så langt har vi ikke oversikt over hvor mange, men vi har rekvirert berging for fire så langt, sier operasjonsleder Alexander Østerhaug i Øst politidistrikt Romerike til rb.no rett etter at ulykken har skjedd.

En drøy halvtime senere kan han konstatere at det er fire biler involvert. Politiet mener at ulykken oppsto da tre av bilene bremset ned, mens den fjerde i rekka ikke klarte det – og kjørte inn i de tre bilene foran.

– Det er slik vi har fått det beskrevet av vitner til ulykka. Føreren i den bakerste bilen er en mann i 70-åra fra Østfold. Han er nå anmeldt og fratatt førerkortet etter ulykken, sier operasjonslederen.

Ingen ble alvorlig skadet i ulykken, men én er fraktet til legevakt med det som muligens er et brudd i håndleddet.

Begge felt ble stengt på E6 etter ulykken, operasjonsleder Østerhaug forteller ved 21.45-tida at trafikken nå går forbi ulykkesstedet.

– Man må nok forvente noe kaos på strekningen framover, sier Østerhaug.

Det rapporteres om lang kø før ulykkesstedet i det nordgående løpet på E6.

To trafikkuhell i Kongsvinger: Politiet advarer mot glatte veier

Artikkelen oppdateres!

Få nyhetene rett på din mobil

Trafikkaos? Storbrann? Ny ordfører? Nå kan du bli varslet om de viktigste nyhetene fra Glåmdalen direkte på din mobiltelefon.

Det er enkelt og det er helt gratis.