Nå kan du spille på lag med Adem og Marlinho

LAGKAMERATER: Marlinho (t.v.) og Adem Güven vil gjerne at DU melder deg på til kvalifseringsrunden til eSerien som går av stabelen kommende lørdag og søndag.

LAGKAMERATER: Marlinho (t.v.) og Adem Güven vil gjerne at DU melder deg på til kvalifseringsrunden til eSerien som går av stabelen kommende lørdag og søndag. Foto:

KONGSVINGER: Det er fortsatt mulig å bli E-Sport-spiller for KIL.

DEL

– Vi er glade for å se at nærmere 40 spillere allerede har meldt seg på til kvalifiseringsrundene, men vi håper selvsagt at enda flere melder seg på innen fristen som går ut lørdag klokka 11.00. Gledelig er det også at vi har fått vite at flere av spillerne som har sendt inn sin påmelding, er veldig gode FIFA-spillere, sier markedssjef i KIL Toppfotball, Rune Lundgren, til Glåmdalen.

eSerien er den nye storsatsingen innenfor E-sport som KIL og 17 andre storklubber i Norge skal delta i.

Lørdag 16. og søndag 17. mars foregår den første kvalifiseringsrunden som gjør at du kan havne blant de 16 som skal spille siste kvalfiseringsrunde 23. mars på Kongssenteret.

Og ut fra Glåmdalens direktesendte kvalikrunde om to uker, har du sjansen til å bli én av to spillere som blir lønnet av KIL for å spille for klubben i eSerien i vår.

Men for å få være med i kvalifiseringsrunden, må du melde deg på – og det skjer på spillselskapet Good Game sin hjemmeside.

Der logger du deg inn på følgende adresse: www.gamer.no/turneringer/kongsvinger-eserien-kvalifisering/5733/

eSerien skal spilles i april og mai, og vinnerlaget tjener 120.000 kroner på seieren.

Artikkeltags