Synger for utvidelse av grendehuset

Synger: Tommy Michaelsen kommer til Mosogn og er med på nyttårskonserten søndag ettermiddag. Fire artister synger for en utvidelse av grendehuset.

Synger: Tommy Michaelsen kommer til Mosogn og er med på nyttårskonserten søndag ettermiddag. Fire artister synger for en utvidelse av grendehuset.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

ÅSNES: Grendehuset skal bli større, og en av inntektskilden er arrangement. Søndag arrangerer de den store nyttårskonserten - i to utgaver.

DEL

–Vi har planer om å utvide grendehuset vårt i Mosogn, og dette blir tatt opp på det kommende årsmøtet. Vi trenger lagringsplass og et rom for artister som kommer til oss. Nå brukes scenen som lagringsplass, og det er veldig tungvint, sier Kjetil Nordby i Mosogn Vel.

Søndag er det klart for den store nyttårskonserten, der de har samlet fire artister som skal holde to konserter.

Fire på scenen

Tommy Michaelsen, Anne Nørdsti, Odd Aarne Sørensen og Steve Andersson står på scenen i Mosogn Grendehus søndag, og velet håper folk kjenner sin besøkelsestid. Det er allerede solgt endel billetter, og resten legges ut til salg ved døra.

– Det tar mye tid og krefter å ordne i stand et slik arrangement, så jeg håper flere vil komme og høre. Vi har allerede brukt mange timer på å ordne lyd, og vi kommer til å bruke mye tid i helga også. Slike arrangement er en viktig inntektskilde for oss. Nå ønsker vi å utvide grendehuset slik at det blir enda mer anvendelig, sier Kjetil Nordby.

Vant til fullt hus

– Vi har god økonomi i Velet og har hatt mange bra arrangement her. De fire vi har fått tak i til årets nyttårskonsert, er bra artister som vil sette publikum i stemning. Vi har hatt revyer med fullt hus her, og vi må tenke litt nytt for å trekke til oss folk.

Da Odd Arne Sørensen var her og hadde basarkonsert, var det også veldig bra, sier Nordby, som gjerne ser for seg minst hundre på hver forestilling søndag ettermiddag.

Nyhetsbrev fra Glåmdalen

Abonnér på Glåmdalens nyhetsbrev og få alle dagens viktigste nyheter rett i mailboksen hver kveld.

Da får du også oversikt over hva som skjer i kveld.

 

Artikkeltags