Mann etterlyst av politiet etter Majorstuen-drapet

Dette er mannen som er etterlyst politiet i forbindelse med drapet på Majorstuen mandag.

Dette er mannen som er etterlyst politiet i forbindelse med drapet på Majorstuen mandag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet gikk fredag ut med bilde av en mann som er etterlyst av politiet i forbindelse med drapet på Majorstuen mandag.

DEL

Bildene av mannen ble tatt på Skøyen stasjon. Politiet tror denne mannen er gjerningsmannen og at han stakk av langs gangveien ved Frognerelven, der politiet har funnet gjenstander.

Politiet tror han har gått ned fra Frognerparken til Skøyen langs gangstien ved Frognerelven.

Siden mandag ved 12-tiden har det foregått en klappjakt på hvem som sto bak drapet på den 24 år gamle mannen som ble funnet knivdrept i en leilighet på Majorstuen i Oslo. Samtidig har politiet etterforsket et knivran i et garasjeanlegg i Essensdropsgate, som ligger like ved drapsåstedet.

– Vi mener den etterlyste både kan knyttes til drapet og ranet, sa politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt under en pressekonferanse fredag.

– Det er veldig viktig for politiet å identifisere denne mannen sa Metlid.

Politiet meldte om ranet klokken 8.10 mandag morgen. En person var da fratatt telefon samt en skinnmappe. Den fornærmede var ifølge politiet blitt truet med en kniv, men ble ikke fysisk skadd. Gjerningsmannen fra ranet var ifølge politiet iført en sort caps/lue, han var ca. 170 centimeter høy med brune øyne, mørke klær og snakket gebrokkent norsk.

Artikkeltags