***Få oversikt over alle deltakerne i denne saken***

«Kompani Lauritzen: Tropp 1» er nå ved veis ende, men det er ingen grunn til å fortvile. På nyåret er «Kompani Lauritzen» slik vi kjenner det tilbake, med splitter nye kjendiser.

TV 2- og programlederduoen Kristian Ødegård (48) og Dag Otto Lauritzen (65) skal igjen gjenskape TV-suksessen, hvor 14 nye kjendiser skal bli testet i både psykiske og fysiske øvelser «i håp om at beinhard disiplin og intense utfordringer skal gjøre dem til hele mennesker som lever ut sitt potensial», slik Lauritzen selv beskriver TV-konseptet.

De nye kjendisene reiste inn på «Kompani Lauritzen» tidligere i høst og vil bli vist på TV før til våren, men som en liten førjulsgave kan kanalen allerede nå røpe hvilke kjendiser som skal kjenne blodsmak, svette og tårer på nyåret.

Liva Ingebrigtsen

Alder: 26 år
Yrke: Influenser

Liva Ingebrigtsen er kona til løpekongen Henrik Ingebrigtsen (31), og har vært en sentral figur i Ingebrigtsen-familiens egne realityprogram, «Team Ingebrigtsen». De siste årene har hun også bemerket seg i sosiale medier og tilegnet seg en stor følgerskare på både Snapchat og Instagram.

I det daglige er det Liva som styrer hjemme med ekteparets to barn og hunder. Når Liva nå trer ut i realityverden er det derimot ektemannen som har fått i oppgave å styre hjemme mens hun er borte.

– Vi bytter litt roller, rett og slett, og han skal prøve seg som alenepappa. Det må jeg si at jeg gleder meg litt til, og høre hvordan han opplever det, sier hun lattermildt til Nettavisen og legger til:

– Jeg tviler på at han kommer til å innrømme at det er vanskelig, men jeg håper at han får kjenne litt på den frustrasjonen jeg noen ganger kjenner på når han er borte.

– Jeg er jo vant til å være borte fra Henrik, så det tror jeg ikke blir noe problem. Jentene har jeg bare vært borte fra en langhelg tidligere, så den kan bli litt verre. Men jeg håper at vi gjør så mye der inne at jeg vil glemme det litt, sier Ingebrigtsen før avreise.

Ingebrigtsen-paret har sett alle sesongene av «Kompani Lauritzen» som har gått til nå, og selv om TV-øyeblikkene vi har sett i de tidligere sesongene kanskje skremmer noen, er 26-åringen bare spent på hva som venter henne.

– Det som er så fint med «Kompani Lauritzen» er den opplevelsen man får og alle tingene man får prøve. Det er jo ikke ting man selv hadde utsatt seg for ellers, men under kontrollerte forhold kan det være gøy å se hvor mye man faktisk tåler.

Det er imidlertid én øvelse Ingebrigtsen håper er skrevet ut av programmet, nemlig «militært baklengsstup».

– Det gruer jeg meg altså så mye til. Jeg vet jo ikke om det skal være med, men jeg tipper at det kommer. Det at du skal stupe baklengs og lande på hodet, jeg hater sånne ting. Det er en sperre der som jeg ikke klarer å komme over.

Didrik Solli-Tangen

Alder: 35 år
Yrke: Klassisk sanger

En annen som reiste fra både kjæreste og barn for å delta i den fjerde sesongen av «Kompani Lauritzen», er Didrik Solli Tangen. Han forteller at han var litt skeptisk da han fikk tilbud om å være med på programmet, men at det var forloveden Angelica Omre som var mest giret på at han skulle være med.

– Jeg er veldig spent. Jeg har ikke vært borte fra ungene lenger enn en helg. Det at jeg nå (i beste fall) skal være borte i fire uker blir jo tøft. Jeg var litt skeptisk, men det var hun hjemme som sa jeg bare skulle kjøre på, sier Solli-Tangen.

Didrik er ikke den første «Solli Tangen» som trer inn i «Kompani Lauritzen». Broren hans, Emil Solli Tangen, deltok nemlig i den første sesongen av programmet. Didrik har dermed fått et par gode tips fra lillebror.

– Han har gitt et par tips. Han har sagt at jeg må holde hodet kaldt og tenke klart så langt det lar seg gjøre. Det er nok det som er den største utfordringen der inne, å ha med seg hodet inn i utfordringene. Så jeg får håpe jeg klarer det.

(Saken fortsetter under bildet)

Emil Solli-Tangen deltok i den første sesongen av «Kompani Lauritzen». Han røk ut av programmet i uke fem, noe storebror Didrik har store planer om å slå.

– Han var jo litt uheldig i forhold til hvor langt han kom, så det er litt stygt å si at jeg skal komme lenger enn han, men jeg håper selvfølgelig på det, sier han med et glimt i øyet.

Ingrid Halstensen

Alder: 34 år
Yrke: Programleder

En som derimot ikke har vært i nærheten av å være med på realityprogram før er Ingrid Halstensen. Hun kjenner vi best fra sportssendingene til TV 2, men nå tar hun altså steget ut i reality-TV også.

– Jeg er jo egentlig ikke så glad i rampelyset til vanlig, og det er første gang jeg er på TV utenom jobben min. Men jeg synes «Kompani Lauritzen» er et veldig gøy program som jeg liker å se på selv. Konseptet liker jeg veldig godt med det å skulle få utfordret seg selv på ting, og å tre ut av komfortsonen så til de grader.

(Saken fortsetter under bildet)

Ifølge Halstensen er hun den som er fysisk dårligst trent i gruppa, og kvier seg til å gå ned i den velkjente «kjelleren».

– Jeg vet det kommer til å bli veldig fysisk, og jeg er jo ikke glad i å ha det vondt eller pine meg selv til ting. Da er lista veldig lav for å gi opp, så den delen blir krevende.

– Men dette er en sjanse til å gjøre noe som er så fjernt fra alt man kjenner til fra før. I hvert fall for min del, som aldri har vært borti noe militært eller som har kjørt meg selv så i kjelleren før. Så å få gjøre det og få se hva som bor i meg, det tror jeg at jeg har litt godt av.

Halstensen er gjennom TV 2 Sporten allerede kollega med sjefen selv i kompaniet, nemlig Dag Otto Lauritzen. De to har ikke så altfor mye med hverandre å gjøre i det daglige, og Halstensen tror ikke det vil ha noen innvirkning at hun kjenner obersten fra tidligere.

– Om jeg skulle ha noen som sjef, er Dag Otto helt topp. Han kan være hard på mange ting, men han er fair. Jeg er ikke tvil om at han genuint ønsker at vi skal få fram det beste i oss og lykkes med det vi gjør, sier Halstensen.

Tete Lidbom

Alder: 36 år
Yrke: Radioprogramleder

Tete Lidbom gjør også sin realitydebut når han trer inn på «Kompani Lauritzen». Trønderen er fullt klar over at ukene i militæret vil bli tøffe, og er svært spent på hvordan han kommer til å takle både autoriteter og fysiske øvelser.

– Jeg gleder meg til å kjenne på hvor mine grenser går, og om det er mulig å flytte dem. Også håper jeg at vi får noen spennende utfordringer, sier Lidbom til Nettavisen.

– Jeg har jo egentlig alltid hatt lyst til å dra i militæret, men jeg ble kalt inn i januar og da hadde jeg allerede begynt med studier. Så bare utsatte og utsatte jeg det, og så ble det aldri noe militærliv på meg.

Tete Lidbom har en utfordring som gjør han svært nervøs før «Kompani Lauritzen». Se hva i videoen under:


I tillegg til de fire ovennevnte skal også disse være med i den fjerde sesongen av «Kompani Lauritzen»:

Vendela Kirsebom

Alder: 55 år
Yrke: Selvstendig næringsdrivende og tidligere supermodell

Agnete Husebye

Alder: 26 år
Yrke: YouTube

Turab Awan

Alder: 25 år
Yrke: Artist

Iben Akerlie

Alder: 34 år
Yrke: Barnebokforfatter og skuespiller

Grunde Myhrer

Alder: 26 år
Yrke: TV-profil og foredragsholder

Carina Dahl

Alder: 37 år
Yrke: Artist

Thomas Hayes

Alder: 25 år
Yrke: Skuespiller

Sval Rosenløw Eeg

Alder: 24 år
Yrke: Artist

Christopher Robin Omdahl

Alder: 31 år
Yrke: Youtuber

Jon Martin Henriksen

Alder: 32 år
Yrke: Programleder for «Spårtsklubben»