10. september disker Stian Fossum og Pitstop Motor Week med endagstreff for motorinteresserte i Kongsvinger. Nå er det klart at byen får storfint besøk denne dagen.

– Helt nytt er at vi er så utrolig heldige at vi får besøk av en av Norges mest kjente biler, nemlig Lillegul fra Børning-filmene. Den gule Mustangen er blitt en filmstjerne av de sjeldne, forteller Fossum.

Han kan også melde at en kommende stjerne tar turen til Kongsvinger samme dag:

– Som om ikke det ikke var nok med Lillegul, så kommer også den nye Olsenbanden-bilen – kun en uke etter kinopremièren på den nye filmen Olsenbanden – Siste Skrik. Det er altså to Forder fra 1967 som kommer, fortsetter Fossum.

Arrangementet Pitstop End of Summer er lagt til Barnas Verdensdag, og det er ikke til å legge skjul på at mange av den yngre garde er store fans av Børning-karakteren Roy Gundersens bil Lillegul.

– Vi håper og tror at det nye på programmet faller i god jord hos de yngre, sier Fossum.

Han forteller videre til Glåmdalen at de to kjendisbilene vil være på plass i området utenfor Rent-A-Wreck på Langeland mellom klokka ni og tre. Han oppfordrer barna til å ta med tegninger av Lillegul – da kan det nemlig vanke premier.

Bortsett fra kjendisbesøket, byr arrangementet på blant annet burnoutkonkurranse, cruising i boligstrøk og i gata, og Big River Run.