Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde mens du sov i natt

Artikkelen er over 2 år gammel

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til søndag 13. oktober.

Mann alvorlig skadd i slåsskamp

En 40 år gammel mann er operert på sykehuset og anses som alvorlig, men ikke livstruende skadd etter det politiet antar var en slåsskamp på Nesøya i Asker natt til søndag. Mannen hadde stikkskader, angivelig fra et glass, i brystet og hoderegionen.

Politiet pågrep først en 38 år gammel mann. Senere ble også en 57-åring pågrepet. Begge mennene er siktet for kroppsskade.

Ocean Viking reddet 74 mennesker

Det norske skipet Ocean Viking, som driftes av Leger Uten Grenser (MSF) og SOS Méditerranée, hentet natt til søndag opp 74 personer fra en gummibåt i Middelhavet utenfor kysten av Libya.

Alle om bord i gummibåten er slitne etter den farlige reisen, men alle er tilsynelatende i stabil form, skriver MSF på Twitter.

Minst sju døde etter tyfon rammet Japan

Minst sju personer er meldt omkommet og 7,3 millioner mennesker ble bedt om å evakuere da tyfonen Hagibis raste over Japans hovedstadsområde Tokyo lørdag.

Hagibis var varslet til å være den kraftigste stormen som ville ramme Japan på 60 år.

Mann alvorlig skadd i trafikkulykke

En mann i 30-årene er alvorlig skadd etter en trafikkulykke på E18 i Asker lørdag kveld hvor en bil kjørte i den andre bakfra.

Det er føreren av bilen som ble påkjørt som er skadd. Han behandles på Ullevål sykehus. Klokken 5 søndag morgen var tilstanden hans den samme.

Tre bekreftet omkommet i California-brann

Tre personer er bekreftet omkommet som følge av brannene som herjer like i utkanten av millionbyen Los Angeles.

En mann døde av hjerteinfarkt da han selv forsøkte å slokke brannen, mens to andre personer er funnet døde i et område med 74 husvogner som ble flammenes rov.

(©NTB)


Kommentarer til denne saken