Dette skjedde i natt

Av

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til onsdag 18. september.

DEL

Skyting i Oslo

Politiet har avsluttet åstedsarbeidet etter at det ble avfyrt skudd i området Grünerløkka og Schous plass natt til onsdag.

Kriminalvakten avsluttet åstedsarbeidet i 3.30-tiden. Det er gjort funn av en tomhylse, men ikke gjort pågripelser. Ingen har blitt skadd.

Dødt løp i Israel

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier etter tirsdagens valg at Israel trenger en «sterk sionistisk regjering»

Valgdagsmålingene viste nærmest dødt løp mellom Netanyahus høyreparti Likud og utfordreren Benny Gantz' fellesliste Blått og hvitt. Det endelige valgresultatet vil komme i løpet av onsdag.

Medier: Saudi-Arabia har Iran-bevis

Saudi-Arabia mener de har beviser for at Iran var involvert i droneangrepene mot deres oljeinstallasjoner forrige uke og vil legge fram disse, melder medier.

Det opplyser Saudi-Arabias forsvarsdepartement til den saudiarabiske avisen Al-Ain. Også statlig TV i landet melder det samme, melder Reuters.

Uvisst når streiken avblåses

352 ansatte i Felleskjøpet Agri streiker og Nina Harbo fra Negotia og sier til Klassekampen at det er umulig å spå hvor lang streiken kan bli. Kornmottak er stengt, og driften redusert i landets største kraftfôrfabrikk.

YS-forbundet Negotias medlemmer i Felleskjøpet Agri gikk tirsdag morgen ut i streik etter at de ikke fikk innvilget kravet om å få beholde rettigheter de allerede har, når Felleskjøpet Agri går fra arbeidsgiverforeningen Spekter til NHO Mat og Drikke.

Opposisjonspolitiker i Venezuela løslatt

Opposisjonspolitikeren Edgar Zambrano har blitt løslatt etter å ha sittet i fengsel siden mai, opplyser Venezuelas riksadvokat.

Riksadvokaten sier løslatelsen skjedde i forbindelse med en «enighet oppnådd med Venezuelas regjering og opposisjonen».

(©NTB)


Artikkeltags