Dette er de viktigste nyhetene fra natt til onsdag 5. februar.

Kvinne knivstukket på Sellebakk, mann pågrepet

En kvinne i slutten av 20-årene er knivstukket på en privatadresse på Sellebakk i Fredrikstad natt til onsdag. En mann i slutten av 30-årene er pågrepet i saken.

Øst politidistrikt mottok melding om knivstikkingen på Sellebakk i Fredrikstad klokka 0.30 natt til onsdag. Kvinnen skal ikke være livstruende skadd.

Trump holdt sin State of the Union-tale

USAs president Donald Trump leverte en selvgratulerende tale om rikets tilstand natt til onsdag. Økonomien blomstrer, og USAs respekt er gjenopprettet, sa han.

Men ikke alle lot seg imponere over presidentens ord. Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, rev i stykker en kopi av talen mens han fikk applaus.

492 har dødd av Wuhan-viruset

Det siste døgnet har det blitt rapportert inn 65 nye virusdødsfall i Hubei-provinsen, opplyser kinesiske myndigheter. Inkludert dødsfallene i Hongkong og Filippinene, har 492 mennesker dødd av Wuhan-viruset.

Det totale antallet smittede i Kina er nå 24.324.

Buttigieg leder i Iowa

Pete Buttigieg fikk flest stemmer blant Demokratenes kandidater i Iowa. Bernie Sanders ligger på andreplass.

Da 62 prosent av stemmene fra valgkretsene var telt opp, hadde Pete Buttigieg fått 26,9 prosent av stemmene. Bernie Sanders ligger på 25,1 prosent. Deretter følger Elisebeth Warren med 18,3 prosent, mens tidligere visepresident Joe Biden får 15,6 prosent.

Wild karret seg til seier på overtid

En pasning fra Mats Zuccarello førte til målet som sikret Minnesota Wild seier over Chicago Blackhawks på hjemmebane tirsdag kveld.

En kamp som startet relativt målfattig mellom Minnesota Wild og gjestene Chicago Blackhawks ble avgjort på overtid da Matt Dumba fikk avgjort kampen 2-3. Det avgjørende målet kom etter at norske Mats Zuccarello fikk sendt pucken til lagkameraten.

(©NTB)