Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde i natt

Artikkelen er over 1 år gammel

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til 4. februar.

Ambulansepersonell rømte fra personer med hunder

Væpnet politi rykket ut etter at ambulansepersonell på jobb ble truet og angrepet av to personer med hunder på Vøyenenga i Bærum. Ingen er fysisk skadd.

Situasjonen ble oppfattet som såpass truende at ambulansefolkene valgte å rømme og tilkalte politiet.

Alkohol er en hovedårsak til kreft i nordiske land

Alkohol er en risikofaktor for kreft i høyinntektsland, viser den årlige kreftrapporten fra Verdens helseorganisasjon (WHO).

Rapporten slippes i anledning av at det tirsdag er Verdens kreftdag.

Verdensbanken vil ha global virus-innsats

Verdensbanken ber alle land trappe opp planene om å bekjempe det nye coronaviruset. Banken vurderer å bevilge økonomiske og teknologiske ressurser til berørte land.

Den sier de også vil følge tett opp sammen med internasjonale partnere for å få fortgang i den internasjonale innsatsen.

Resultatet i Iowa forsinket av kvalitetssjekk

Demokratene i Iowa sier det er forsinkelser med offentliggjøringen av resultatet fra nominasjonsvalget på grunn av en kvalitetssjekk. Resultatet var ventet rundt klokken 4 natt til tirsdag.

De opplyser også at valgoppslutningen er den samme i år som den var forrige gang i 2016.

Ytterligere 64 har dødd av Wuhan-viruset

Antall døde av det nye coronaviruset har steget til 425 etter at ytterligere 64 personer er bekreftet omkommet det siste døgnet, melder kinesiske myndigheter.

Helsemyndighetene i Hubei-provinsen, hvor millionbyen Wuhan ligger, melder også om 2.345 nye bekreftede tilfeller av viruset. Nå er totalt 19.700 mennesker smittet av Wuhan-viruset.

(©NTB)

Kommentarer til denne saken