Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde i natt

Artikkelen er over 1 år gammel

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til mandag 3. februar.

Manuell dirigering på rv 25 etter dødsulykke

Det er fortsatt manuell dirigering av trafikken på riksveg 25 ved Tørberget etter dødsulykken søndag kveld, opplyser politiet i Innlandet. Bilfører omkom etter kollisjon mellom personbil og lastebil.

E6 åpnet etter dødsulykken ved Snåsa

Over tolv timer etter at to lastebiler frontkolliderte ved Hammer i Trøndelag søndag, kunne Vegvesenet åpne E6 klokka 1.41 natt til mandag. De to sjåførene omkom i ulykken.

Det voldsomme sammenstøtet inntraff i 10.45-tiden søndag. E6 ble stengt ved Hammersaunet mellom Steinkjer og Grong.

Bil kjørte i fjellveggen i Vikersund

Føreren av en bil er fraktet til sykehus med lettere skader etter å ha kjørt i fjellveggen på riksvei 35 i Vikersund i Modum natt til mandag. Politiet varslet om ulykken 1.45 og sier til NTB at fører var alene i bilen.

Veien er stengt ved ulykkesstedet, og trafikanter blir omdirigert gjennom Vikersund sentrum.

Børser i Asia raste etter virusfrykt

Både Shanghai og Shenzhen falt nesten 9 prosent ved åpning mandag som følge av økende frykt for at Wuhan-viruset vil dempe global vekst i økonomien.

Børsene i Tokyo startet også uka i minus i påvente av børsreaksjonene i Kina og globalt, med Nikkei-indeksen ned 1,64 prosent ved åpning, mens den bredere Topix-indeksen falt 1,52 prosent mandag.

Koalaer funnet døde i Australia

Titalls koalaer er blitt avlivet og rundt 80 er blitt behandlet for skader etter skoghogst i en eukalyptusplantasje i delstaten Victoria i Australia.

Miljøetaten i delstaten etterforsker det de kaller en «veldig urovekkende hendelse» i en eukalyptusplantasje nær byen Portland der innbyggere meldte fra at de så døde koalaer som har blitt samlet sammen i hauger de siste dagene.

500 stengt inne etter jordras i Canada

Rundt 500 turister er stengt inne på et skihotell vest i Canada etter at et jordras ødela veien til anlegget søndag. De kommer seg ikke hjem før om flere dager.

Kraftig regnvær utløste jordraset som ødela omtrent 1 kilometer av den eneste ankomstveien til Sasquatch Mountain Resort.(©NTB)

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.