Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde i natt

Artikkelen er over 1 år gammel

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 21. desember.

Mann hentet opp av sjøen

En mann ble hentet opp av sjøen ved Kalvøybrua i Sandvika i Bærum fredag kveld. Tilstanden til mannen er kritisk.

Politiet har ikke funnet noen ID-pairer på mannen, så pårørende er ikke varslet om saken. To personer meldte fra til nødetatene om at de hadde hørt rop og plaskelyder.

Mann til sykehus etter knivstikking

En kvinne i 40-årene er pågrepet i forbindelse med en knivstikking i Målselv natt til lørdag. En mann i 50-årene er ble moderat skadd i hendelsen. Knivstikkingen skjedde på en privat adresse, hvor det hadde vært en fest.

Tilstanden til den skadde mannen er ukjent, men han skal ha vært ved bevissthet da han ble fraktet til Universitetssykehuset i Nord-Norge (UNN).

Ocean Viking reddet 50 mennesker

Etter et åtte timer langt søk, plukket det norskeide skipet Ocean Viking opp 50 mennesker i Middelhavet, opplyser Leger Uten Grenser (MSF). Blant de femti var ti barn og ett spedbarn.

De ble reddet fra en overfylt trebåt i det som omtales som det maltesiske søk- og redningsområdet.

USA innfører sanksjoner

President Donald Trump signerte fredag en lov som inneholder sanksjoner mot Nord Stream 2, en gassledningen som skal forsyne Tyskland med russisk gass.

Sanksjonene er del av en plan om å bruke 738 milliarder på forsvar.

To døde og 23 skadd i skogbranner

De enorme skog- og krattbrannene i Australia har krevd to nye liv. En tiltakende hetebølge gjør situasjonen ekstrem flere steder.

De to personene døde nær byen Adelaide i delstaten South Australia, skriver avisen The Guardian. Fredag ble 23 brannmenn skadd i slokkingsarbeidet.(©NTB)

Kommentarer til denne saken