Biden forsvarte sønnen under TV-debatt

Tidligere visepresident Joe Biden sa under Demokratenes fjerde debatt natt til onsdag at Donald Trump er ute etter sønnen hans fordi presidenten vet at Biden kan «slå ham ned i støvlene».

Riksrettsprosessen mot Donald Trump var det første temaet mellom demokratene som kjemper om å bli partiets presidentkandidat til valget neste år.

Tyrkia vil ikke erklære våpenhvile i Syria

I en uttalelse sier president Recep Tayyip Erdogan at han har sagt til USAs president Donald Trump at Tyrkia ikke kommer til å erklære våpenhvile nord i Syria.

Den tyrkiske presidenten har videre avvist å forhandle med den kurdiske YPG-militsen, som Tyrkia anser å være en terrororganisasjon.

Flere evakuert fra brann i leilighetsbygg

Ingen skal ha kommet til skade etter at seks-sju personer måtte komme seg ut av et leilighetsbygg i Asker natt til onsdag på grunn av en kjellerbrann.

Politiet i Oslo sier til NTB at meldingen om brannen på Askerjordet i Akershus kom til dem via brannvesenet klokka 2.05. Beboerne ble sjekket av helsepersonell.

Kina ber USA slutte å blande seg

Kina ber USA ikke blande seg i deres interne forhold etter at Representantenes hus vedtok lovforslag som støtter demonstrantene i Hongkong.

Talsperson for Kinas utenriksdepartement Geng Shuang sier i en uttalelse onsdag at de blant annet tar avstand fra vedtaket «Hongkong Human Rights and Democracy Act».

Pence vil ikke gi fra seg dokumenter

I et brev sier USAs visepresident Mike Pence at han ikke vil gi ut dokumenter til Representantenes hus i forbindelse med riksrettsprosessen mot president Donald Trump.

Begrunnelsen som gis er den samme som advokatene til Trump har gitt: Representantenes hus har ikke hatt en formell avstemning om å starte en riksrettsprosess.

(©NTB)