Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde i natt

Artikkelen er over 2 år gammel

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til fredag 11. oktober.

Mann angrep politi

En mann er pågrepet etter at han utsatte fire personer for vold på Grønland i Oslo. Mannen truet, bet og spyttet senere på politiet.

– Dette er en svært alvorlig hendelse. Det er ingen åpenbar foranledning i denne saken. Mannen vil trolig siktes for kroppsskade og -krenkelse. Han var også i besittelse av narkotika, sier operasjonsleder Tor Jøkling.

Trump vil forhandle

Utenfor Det hvite hus sa Donald Trump torsdag at han håper USA kan ha en rolle som forhandler i konflikten mellom Tyrkia og de syriske kurderne.

Deretter sa han at det vil få følger for Tyrkia om landets militære offensiv krysser det Trump har omtalt som «den røde linjen».

Gisler løslatt i Ecuador

En gruppe demonstranter i Ecuador har frigitt ti politifolk torsdag, etter å ha holdt dem og 31 journalister som gisler i de pågående protestaksjonene i landet.

Gislene, som ble tatt til fange av en gruppe som representerer urbefolkningen, ble vist fram på en scene og tvunget til å holde urbefolkningens flagg.

Skuffende fra Ventura

Kristoffer Ventura klarte ikke å innfri da han stilte til første runde i PGA-turneringen i Houston torsdag. Med 5 slag over par og runde på 77 slag, ligger han på delt 134. plass.

Amerikanske Austin Cook og Talor Gooch deler ledelsen etter 64-runder, 8 slag under par.

Erkjenner ikke skyld

Gjerningsmannen fra El Paso, Patrick Crusius, møtte torsdag i retten tiltalt for drapene på 22 personer 3. august, men erkjente ikke straffskyld etter tiltalen, som kan få ham dømt til døden.

Crusius har ifølge politiet tilstått drapene i grensebyen i Texas.

(©NTB)


Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.