Det kan se ut til å ha vært en rolig natt i glåmdalsdistriktet natt til søndag. Politiet har ikke meldt om noen hendelser, men andre steder i Innlandet skal det ha vært flere voldsepisoder.

Slått i hodet med telefon

En kvinne skal ha blitt slått i hodet med en telefon da hun gikk mellom to personer som kranglet utenfor et utested i Gjøvik. Ingen av partene ønsket å anmelde hendelsen, som for øvrig ikke førte til noen personskader. Hendelsen skjedde like etter klokka to i natt.

Urinerte i sentrum

En mann i 20-årene ble rundt midnatt bedt om å fjerne seg fra sentrum av Gjøvik på grunn av hvor beruset han var. Mannen hørte ikke på politiet, og ble tatt med buksene nede. Mannen ble derfor kjørt til sentralarresten på Hamar hvor han tilbringer natten. Politiet oppretter sak - og mannen må nok stå til ansvar for å ikke ha etterkommet politiets pålegg og for urinering på offentlig sted.

Bråk på Beitostølen

En mann i 40-årene var utagerende på Bergo hotell på Beitostølen, og ble ved politiets hjelp fjernet fra stedet rundt klokka halv tre, natt til søndag.

Kort tid etter ble politiet tilkalt til et utested hvor to personer slåss på utsiden. Ingen ble skadd i slåsskampen, men den ene involverte ble kjørt til sentralarresten. Dette fordi han fortsatt var utagerende og fordi han tidligere på natten hadde vært involvert i bråk andre steder på Beitostølen. Mannen som ble kjørt til sentralarresten er i 40-årene og fra Øystre Slidre.

Trusler og vold på Trysil

En mann i 40-årene ble like før klokka fire, natt til søndag pågrepet etter en voldshendelse ved en utleiehytte på Trysil. Mannen har utøvd vold mot flere personer og har kommet med trusler. Politiet kjenner ikke til de bakenforliggende årsakene, men skal etterforske saken videre. En person ble kjørt til legevakt for sjekk.

Brann i bolighus

Tidlig søndag morgen meldte politiet i Innlandet om en boligbrann i Rena. Det ble raskt gjort rede for alle personer som tilhørte boligen. Årsaken til brannen skal ha vært en varmtvannstank som har eksplodert, og brannvesenet meldte om åpne flammer i forbindelse med brannen.