↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

62 88 80 60

Besøksadresse

Kongevegen 101
2211 KONGSVINGER
  1. Beskrivelse

Mobile er en av Norges største bilforhandlerkjeder og består av 34 autoriserte forhandlere og merkeverksteder for 16 bilmerker.

Med Norges største utvalg av nye biler og over 1.000 bruktbiler fra alle bilmerker på lager, kan vi alltid levere bilen du trenger - uansett behov.

Du finner oss og vårt brede utvalg av produkter, varemerker og tjenester i Oslo, Viken, Innlandet, Vestland, Agder, samt Vestfold og Telemark.

Mobiles ansatte er stolte av jobben sin og har spisskompetanse. Du kan derfor være trygg på at vi tar godt vare på bilen du allerede har. Som verkstedkunde hos oss blir du ivaretatt enten du trenger service, periodisk kjøretøykontroll (EU-kontroll), skadereparasjoner, ruteskift, dekk eller andre deler og tilbehør til bilen din. Vi har konkurransedyktige priser og våre autoriserte merkeverksteder har også spesialkompetanse på de bilmerkene de selv fører.

Bilen som transportmiddel er i stadig endring og Mobile følger med i front av denne utviklingen, slik at vi kan fortsette å være en av Norges ledende mobilitetsleverandører også i fremtiden.