↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Advokatsmart.no - Få advokatbistand fra lokale advokater i Glåmdalen

 

advokatsmart.no finner du en oversikt over ulike advokatfirmaers nedslagsfelt, slik at du enkelt kan finne frem til en god advokat nær deg. På sidene finner du også informasjon om mange av de vanligste juridiske problemstillingene innenfor temaer som bolig, økonomi, familie, jobb og helse. Målet med tjenesten er å gjøre det enklere for forbrukere og bedrifter som trenger advokathjelp å finne lett forståelig og oppdatert informasjon. 

 

I følge SSB er det ca. 240 personer som jobber innen juridisk tjenesteyting på Innlandet. Det vil si personer som enten er partner, advokat eller advokatfullmektig. På advokatsmart.no finner du en rekke advokatfirmaer med nedslagsfelt i Glåmdalen.

 

På advokatsmart.no tilbyr vi et digitalt magasin med et stort utvalg artikler og guider til ulike rettsområder. I vår guide til voldsoffererstatning forteller vi deg det du trenger å vite om rettsområdet, inkludert ulike typer erstatninger, oppreisning og hvordan utmåling av beløpet foregår. 

 

Har du spørsmål om advokatsmart.no eller hvordan du skal gå frem dersom du har behov for rettshjelp? Se mer informasjon på advokatsmart.no eller send en epost til [email protected], så svarer vi deg så fort vi kan.