↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

+4915770231355

Postadresse

Box 1008
74527
  1. Beskrivelse

Refinansieringslån

Et refinansieringslån er en type lån som du kan bruke til å betale ned små forbrukslån og kredittkortgjeld, slik at du ender opp med én enkelt kreditor fremfor mange forskjellige. Beløpet du skylder forblir det samme, men poenget med å ta opp et refinansieringslån er å oppnå lavere renter og bedre betingelser, slik at du ender med å betale mindre på lånet totalt sett. Slik får du en romsligere økonomi. Da kan du betale raskere ned på gjelden din eller bruke pengene på noe annet du har lyst til. Med en kreditor å forholde deg til, blir det også lettere å holde oversikt over økonomien.

 

Få oversikt her

 

Det finnes imidlertid mange tilbydere av refinanseringslån i markedet og det er ikke alltid så lett å få oversikt. Derfor gir vi i en oversikt (link) over de beste og mest populære aktørene i markedet, slik at det blir lettere for deg å finne den långiveren som har det beste lånet som passer for deg. 

 

Alt du trenger å vite om refinansieringslån

 

I denne artikkelen får du vite mer om alle fordelene knyttet til refinansieringslån, hvilke forutsetninger som må ligge til grunn og hvor mye penger du kan spare. Du får også vite hvordan du går fram for å søke og du får en oversikt over de aktørene som kan gi deg det beste refinansieringslånet. Det vil du spare både tid og penger på.