↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Forbrukslån.no Sammenlign forbrukslån uten sikkerhet fra landets banker 

Vi kan hjelpe deg med å finne riktig finansieringsløsning om du bor på Kongsvinger og Hedmark eller et annet sted i Norge. Med et lån på nett fra en av landets over 30 nisjebanker får du muligheten til å sammenligne før du bestemmer deg.  

 

Om Forbrukslån.no

Vår sammenligningstjeneste har oppdatert oversikt over alle utlånere og selskap som formidler lån på vegne av bankene. Dette gjør det enklere for deg å både søke og å sammenligne tilbudene. Dermed er også sjansene høyere for å finne frem til lånet med laveste rentekostnader. Ta en titt på våre nyttige artikler når du besøker sidene. De fleste har som formål å vise deg hvordan du skaffer billigst mulig finansiering, uansett hva du låner til. 

 

Låneeksempel: 100.000 kr. o/5 år: eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr.

 

Informasjon om lån som ikke krever sikkerhet

Et forbrukslån kan også kalles blankolån eller privatlån. Dette betyr at banken ikke krever sikkerhet i form av pant eller kausjonist. Den som låner bruker pengene fritt til alle formål. Hvilke lånesummer bankene tilbyr varierer opp til 500 000 kroner. Omtrent halvparten av aktørene har såpass store lån i porteføljen.

 

Se her på denne siden om du vil ha mer informasjon om privatlån uten krav til sikkerhet.Slik søker du om forbrukslån uten sikkerhet:

  1. Gå til vår nettside og se oversikten over banker og låneagenter. 
  2. Bruk vår lånekalkulator og send søknadene.
  3. Du får normalt svar på dagen fra bankene. 
  4. Svaret inneholder et lånetilbud dersom du er kredittverdig.
  5. Det tar som regel under 3 dager å få utbetalt pengene.

Ulike lånetyper på våre sider

Bankene vi sammenligner yter ikke bare lån til vanlig forbruk, men også til for eksempel oppussing og refinansiering av annen gjeld. Mange har i tillegg billån, MC-lån, bobillån, og båtlån uten sikkerhet å tilby. 

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube