↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

62 94 87 90

Faks: 62 94 87 88

Besøksadresse

2. etg. Byggmarked
2260 KIRKENÆR
  1. Beskrivelse

EL tjenester AS er en autorisert og registrert elektroinstallasjons bedrift som ble etablert i 2004. Vi er i dag 6 ansatte.

Bedriften besitter god kompetanse både innenfor tradisjonell sterkstrøm og innenfor svakstrømsområdet. Vi foretar nyinstallasjon, forbedring, oppgradering, feilsøkning og utbedring av feil på elektrisk anlegg.

Vi har mange faste oppdrag innen rehabilitering av både mindre og større bygg, alt fra bad til gjestgiveri. Vi har flere faste oppdragsgivere på forretningsbygg, landbruk og industri.

 

En særegenhet er vår spesielle kompetanse på ventilasjon av potetlager, hvor vi importerer styreenheter fra Finland.

Vårt mål er å levere elektrotjenester med riktig kvalitet til riktig pris for kunden og EL tjenester AS.  For å få til dette fokuserer vi på opplæring av våre medarbeidere, kvalitets verktøy og godt utstyrte biler. Materialer og verktøy skal finnes i servicebilen slik at vi minimaliserer reisetid og arbeidet kan utføres direkte.

Vårt medlemskap i Nelfo sikrer oss tilgang til ekstern kompetanse og gode kurstilbud. I tillegg er det en garanti for våre kunder at det blir leverer forskriftsmessig arbeid. Et produkt er ikke et kvalitetsprodukt før man kan konstatere at også leveransen og oppfølging var av beste slag.

 

Vi har også egen mann på montering av varmepumper. Han er sertifisert NOVAP installatør. Bedriften er også NOVAP sertifisert. Dette gir trygghet for en god installasjon og oppfølging av anlegget ved behov. Og er med på å gi deg riktig varmepumpe som skal fungere i mange år.

 

Velkommen til et godt samarbeid.

 

Lik oss også på facebook! https://www.facebook.com/EL-tjenester-AS-179188378802239/timeline/

 

Vi tilbyr:

- El-sjekk bolig

- Lys

- Varmepumper

Godkjenninger og sertifiseringer

  • Nelfo
  • Norsk Varmepumpeforening