Byen blir penere og penere

Gutta fra Anleggsgartner Arnesen viser stor tålmodighet der de legger ned brostein med rettesnor og millimeter nøyaktighet.

Gutta fra Anleggsgartner Arnesen viser stor tålmodighet der de legger ned brostein med rettesnor og millimeter nøyaktighet. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

KONGSVINGER: Med vater og vinkel legges det ned stein for stein, plante for plante, for at det denne gangen skal bli pent på Markensplassen.

DEL

Snart legges siste hånd på arbeidet med å gjøre det pent langs R. M. Olsens vei og Markensvegen. Det er Rolf Døli sammen med Anleggsgartner Arnesen som utfører jobben.  (Teksten fortsetter under reklamen)

Med litt graving, litt planting, litt kanstein og litt belysning, så er Markensplassen ferdig pyntet.

Med litt graving, litt planting, litt kanstein og litt belysning, så er Markensplassen ferdig pyntet. Foto:

– Vi har igjen noe gravearbeider med lysmaster i R.M. Olsens vei, samt setting av smågatestein mot mur langs Europrisbygget som påbegynnes i neste uke hvis alt går etter planen. Når dette er utført vil fortauene og veibanen bli asfaltert, sier Andreas Fuglum i Kongsvinger kommune.

Når jobben er ferdig vil området ved svømmehallen og Europris være pyntet med nytt fortau, trær og nye gatebelysning. Vi gleder oss!

Artikkeltags