Endelig er den på plass

VIKTIG KJØP: Den nye brannbåten er etterlengtet. Her er feier Steffan Bunes og brannsjef Steinar Saugnes i den nye båten ved Sand brygge.

VIKTIG KJØP: Den nye brannbåten er etterlengtet. Her er feier Steffan Bunes og brannsjef Steinar Saugnes i den nye båten ved Sand brygge. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

NORD-ODAL: Brannvesenet styrker beredskapen på vannet.

DEL

– Båten er et stort løft for kommunens beredskap og et etterlengtet ønske fra mange, skriver Nord-Odal kommune på sine nettsider.

Den nyinnkjøpte brannbåten skal både benyttes av Nord-Odal brannvesen i brann- og redningsaksjoner, og av driftsavdelingen i kommunen til andre arbeidsoppgaver.

– Vi håper selvfølgelig det ikke blir behov for å benytte båten i innsats, men dersom uhellet skulle være ute så varsles brannvesenet ved å ringe nødnummer 110, skriver kommunen videre.

Brannvesenet i Nord-Odal består av fire befal og 12 mannskaper. Ett befal og tre mannskap har beredskapsvakt én uke av gangen.

Få nyhetene rett på din mobil

Trafikkaos? Storbrann? Ny ordfører? Nå kan du bli varslet om de viktigste nyhetene fra Glåmdalen direkte på din mobiltelefon.

Det er enkelt og det er helt gratis. 

Artikkeltags