Gå til sidens hovedinnhold

Brannmann og bilberger påkjørt på E6: – Skal ikke være kritisk skadet

Påkjørselen skjedde da nødetatene jobbet med en annen ulykke på stedet.

(Romerikes Blad)

Nødetatene var på E6, like ved avkjøringa til Gardermoen i nordgående retning, da ulykken skjedde.

– Mens brannvesenet og bilberger jobber på stedet i forbindelse med den opprinnelige ulykka kommer det en bil, som angivelig får sleng, og treffer dem, opplyser operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt til rb.no.

Ved 11.20-tida opplyser operasjonslederen at bilbergeren er fraktet til Ahus med ambulanse. Brannmannen er fløyet til Oslo universitetssykehus Ullevål.

– Foreløpig tilbakemelding etter vurderinger som er gjort på stedet er at ingen av de involverte er kritisk skadet, sier operasjonsleder Aas.

Føreren av bilen som traff brannmannen og bilbergeren er fraktet til Ahus med ambulanse. Det samme gjelder føreren av bilen nødetatene i utgangspunktet var på stedet for å hjelpe.

– Vi kan bekrefte at en av våre ansatte er berørt av påkjørselen som skjedde på E6 ved Gardermoen i formiddag. Vi har foreløpig ingen flere opplysninger, men kommer med ny pressemelding så snart vi vet mer, skriver Anders Løberg, brann- og redningssjef i Øvre Romerike brann- og redningsvesen til rb.no i en pressemelding.

Her skjedde ulykken:

Ifølge Øst 110-sentral var det en bil som hadde kjørt i midtdeleren på E6 brannvesenet rykket ut på.

I 11.40-tiden opplyser RBs reporter på ulykkesstedet at ett felt er åpnet for trafikk igjen.

Kommentarer til denne saken