Dr. Bekken oppsummerte kvelden slik etter konserten:

- Veldig, veldig, veldig bra! Dette var kult som faen. Publikum var jo helt ville!

Og det var de tidvis. Gutta fra vårt distrikt var ryggraden i hele konserten. Dr. Bekken på piano, Arne Fjeld Rasmussen på munnspill, og Amund og Henrik Maarud på gitar var uunnværlige i bandet. Og høydepunktene også med de andre kom tett som hagl.

Rørt stemning

Det er nesten så en blir rørt av å se musikerne fra Skogbygda, Odalen, Solør, Kongsvinger og Austmarka entre den legendariske scenen. En blir høytidsstemt av mindre.

Eric Malling hadde æren av å åpne kvelden, og fortalte publikum om drømmen som ble sann, med norsk blues i Royal Albert Hall. Et anslag med publikum er mellom 2000 og 3000, det er ikke dårlig. Det er få show i løpet av et år som selger ut denne konsertsalen, som har over 5000 plasser.

De som var der, visste å sette pris på musikken. Det var trampeklapp, hoiing og begeistrede tilrop hele den 3 og en halv timer lange konserten.

Kapellmester Amund Maarud gliste fra øre til øre da det hele dro igang, og det smilet satt der kvelden igjennom.

Feiret 87års-dag

Dr. Bekken gratulerte foreldrene sine fra scenen - far Gunnar med farsdagen og mor Astrid med 87års-dagen, som var nettopp søndag, og begge var til stede i salen. Litt av et sted å feire!

De var da også veldig fornøyd etter konserten, der de var med på nachspielet etterpå:

- Veldig moro! Litt av en opplevelse å få med seg, sa de begge, som hadde kost seg på pub før konserten.

Så var da kanskje kveldens høydepunkt for mange nettopp det nydelige samspillet mellom han og Richard Gjems som briljerte på munnspill, der de lot ei folketone fra Finnskogen bli magi i Royal Albert Hall. Den traff publikum rett i magan.

Grand old man

Norsk blues' grand old man Knut Reiersrud avsluttet konserten, etter hvert i samspill med Amund Maarud, før alle kom på scenen og takket av etter en helaften som varte i bortimot fire timer.

På festen etter konserten var det løftet stemning, både blant de av publikum som hadde fått innpass, og musikerne selv.

- Det er ihvertfall helt sikkert at dette var rette helga å være i London! sa gjengen fra Eie eiendomsmeglerfirma på Kongsvinger.