(Romerikes Blad)

(husetlinnogtina.blogg.no): Neste rom er verandaen, denne var virkelig større en vi tenkte, vi fikk vedlikeholdsfrie bord til å gjøre den klar med. Alle valgte riktig nok like planker, en bred type i håp om at det skulle gå fortere. Med kun en sag og 4 hus som skal lage veranda gikk det trått. Linn hjalp Martin med saga og fikk alle målene til husene nedover, samtidig som hun leverte ut bordene.

Linn løp mellom husene å serverte planker etter mål, dette gjorde hun i flere timer! Og hun og Martin hadde ett knallbra tempo, han kappet og hun løp for harde livet. I det tempoet kunne det faktisk gå!

Husk at denne verandaen er laget på høsten og vi slet med å finne riktig interiør og møbler …

 

Tina stod å skrudde bordene fast, vi kom i mål med denne også. Vi hadde ett døgn på terrassen.

Ferdig pyntet og gjort klar stod terrassen ferdig, denne gangen flislagte vi også ett eget prosjekt, vi laget kunst av knuste fliser på en wedi plate, som vi satte under bålpannen som ett underlag dersom det skal dette glør ut av den.

 

Vi følte vi fikk frem ulike soner på terrassen. Laget også blomsterkasse og en sittebenk til terrassen av det som ble igjen av overskuddsplanker fra vi satte den opp.

Vi ble veldig fornøyde, det er ikke lett å finne utemøbler på denne årstiden.

Nå som det er veranda og terrasse tid kan vi med handa på hjertet si at å ferdigstille en terrasse på 1 døgn er fullt mulig dersom du har lite med tid til overs.

Les hele bloggen her!

 

Det er ingen av oss som har laget terrasse før, men til tross for det gikk det veldig bra! Vi fikk lagt alle plankene og vi fikk også vært kreative med et flis-prosjekt og det at vi snekret blomsterkasser og ei sitte-kasse ut av overskuddsmaterialer fra terrassebordene.

Vi var innom finn.no og vi var innom butikkene for å finne møbler, men årstiden var ikke rett. Og det lille vi fant var bare flaks.

Vi skulle virkelig ønske vi vant denne, men igjen traff vi ikke godt nok på det dommerne var ute etter. Selv er vi strålende fornøyde med hva vi har fått til på bare ett døgn. Nå kjenner vi at kroppen jobber på nest siste giret, og vi håper vi får bedre tid på neste oppgave.

Og igjen slår tanken hva er det vi har meldt oss på?

 

Det er helt sykt det vi er med på og premien er enda sykere!

Det er for oss bare å holde kroppen og hodet i gang nå mot slutten, og i blant føles det ut som hjertet dunker sagte og hardt som om det var rett før slutten... Men da må vi huske at premien er selve huset, og vi klorer oss fast i motivasjonen det er å kunne være det paret som kan vinne. Det er nå det gjelder, denne gangen! Vi er utrolig heldige som får være med på ett sånt eventyr, der vi kan vinne et helt hus som vi har gjort ferdig selv!

Det er så viktig at det stemmes, for nå er det ikke lenge igjen til finalen.. Og det paret med minst stemmer etter hver sending vil ryke ut og ikke delta i superfinalen. Det er kun 3 par som kommer dit og vi vil så gjerne være ett av de parene!

Klem Linn og Tina <3

Les hele bloggen her!