Koret og musikerne kommer fra 18 forskjellige nasjoner:

– Jorunn har mange musikervenner fra andre land, og hun ville vise at vi er knyttet sammen gjennom mer enn koronaviruset. Alle 38 musikere som er med i tillegg til oss, er folk vi kjenner fra jobb, studier og reiser, sier Bjørge.

– At vi klarte å samle 18 forskjellige land med venner, er skikkelig stas. Og at de i tillegg la så mye i det, gjorde resultatet helt fantastisk, sier Bjørge.

Det er bare å høre innspillingen på youtube, og se sangerne og musikerne som kommer fra Kroatia, Island, Norge, Sverige, Danmark, India, USA, Brasil, Tyskland, Nederland, Frankrike, Egypt, Israel, Russland, Østerrike, Spania, Sveits og England.

– Koronaviruset har spredd seg fort fra land til land, nettopp fordi vi er tilknyttet hverandre på tvers av landegrenser mer enn noen gang. Det er mye fokus på den nasjonale dugnaden om dagen, men vi ville fokusere på at dette er en dugnad for hele verden. Vi kjemper tross alt mot en felles fiende, sier Bjørge og Jorunn.

Alle har sunget og spilt inn sitt bidrag hjemme, og filmet seg selv. Jorunn har produsert og Bjørge har arrangert musikken, hjemme i huset på Strømmen.

Endre Haukland, som de kjenner fra Solbakken folkehøgskole, har klippet filmene, og John Inge Knudsen har mikset og mastret låten.

Den ikoniske sangen ble skrevet av Lennon & Mc Cartney, og Joe Cocker udødeliggjorde den med sin versjon på Woodstock-festivalen i 1969.

Også NRK har besøkt Bjørnar - så nå er den lokale ideen kjent over hele landet.