– Jeg må si jeg er veldig overrasket og veldig glad. En stor takk til de som vi har fått prisen fra. Artig at noen setter pris på det en driver med. Dette er stort for oss, og jeg vil svært gjerne få takke på vegne av teamet. Jeg vil takke Møller Bil som har vært den mest sentrale aktøren i dette i de senere år. Vi var tre gutter fra Flisa som etablerte et team, og som jeg har vært primus motor for i mange, mange år. Vi har utviklet teamet og lagt stein på stein og sikkert gjort noe riktig ettersom vi står her nå, forteller Håkon Schjærin i en pressemelding.

Eugen-prisen er motorsportpressens pris, og den ble i år utdelt for 24. gang.

Prisen har hentet sitt navn fra Eugen Bjørnstad, norsk Grand Prix-vinner på 30-tallet. Statuttene forteller at Eugen-prisen kan tildeles utøver, klubb, organisasjon eller lignende – som har gjort noe positivt for norsk bilsport eller oppnådd sterke resultater i internasjonal konkurranse.

Om årets vinner ble det sagt at teamet i år har hatt en fantastisk sesong med tre førsteplasser, én andreplass og én tredjeplass på fem løp. At teamet gang på gang har vunnet løp i konkurranse med fabrikkteam, at teamet har plukket opp noen av Norges mest spennende bilsportstalenter, introdusert rundt 200 gjestemekanikere til bilsport og at satsingen er en av de lengste bilsportssatsingene til en stor aktør i norsk bilbransje noensinne, heter det i pressemeldingen.