(Romerikes Blad) I høst ble det kjent at Katrine Moholt, som bor i Nannestad, var ferdig som programleder i «Skal vi danse». I etterkant har det vært spekulert i hva Moholt skal bedrive tiden med.

Nå avslører TV 2 at hun tar på seg en ny programlederrolle, hvor hun skal hjelpe familier med å oppdra barn.

– Jeg mener faktisk at dette programmet kan være med å endre livene til norske barn. Vi skal belyse og sette fokus på hva som er viktig i barndommen, og hva vi som foreldre bør og ikke bør gjøre for å være med å skape trygge, velfungerende mennesker, sier Moholt i en pressemelding fra TV 2.

Katrine Moholt kommer med en avsløring under NRKs «24-stjernes julekalender».

– Jeg er så gira

Katrine Moholt, som selv har tre barn, er glad for å få være med på å lage dette programmet.

– Som trebarnsmor, med to store og et lite barn, er dette helt i min gate. Jeg er så gira på å lære nye metoder og få nye verktøy som kan brukes i den mange ganger så utrolig krevende oppgaven det er å være foreldre, sier programlederen.

Nå etterlyser TV 2 deltakere og familier som kan tenke seg å delta i programmet. Familiene må være klare for å løse spennende utfordringer sammen. Hovedmålet er å inspirere andre familier i hele Norge.

– Vi ser jo hvordan oppdragelsen kan prege det voksne livet vårt. Nå er vi på jakt etter familier som har en oppdragerstil de virkelig har tro på og som de har lyst til å vise fram. Vi ønsker å komme i kontakt med familier som mener at deres måte å oppdra barna på kan inspirere andre foreldre, samtidig som de har lyst til å diskutere og lære, sier Moholt.