– Både pappa og broren min driver med isfiske, så jeg har vokst opp med det. Jeg var 12 år da jeg konkurrerte for første gang, forteller Karoline.

Hun driver med isfiske og er regjerende norgesmester i juniorklassen, har bronse fra Nordisk mesterskap. Nå venter hun bare på en ny sesong.

– Vi må vente til isen blir forsvarlig å gå på. Sesongen begynner som regel etter jul. Da konkurrerer vi og samler poeng i norgescupen. Man må delta i minst fire konkurranser for å være med i cupen, og den som får høyest vekt på alle fiskene som er fisket til sammen gjennom hele sesongen vinner. All fisk blir ikke godkjent heller, det er bare abbor som teller. De tre beste i hver klasse blir tatt ut til Nordisk mesterskap.

– For å vinne NM gjelder akkurat det samme, men da fisker man bare en dag.

Karoline driver med håndball også, og sier at hun ikke får vært med på absolutt alle konkurranser på grunn av det.

– Jeg er med på så mange jeg har mulighet til, pluss at jeg trener på fritiden. Da trener jeg på å knekke nakken på fisken så fort som mulig, tre på agn og bore hull i isen. Jeg trener rett og slett på å at ting skal gå fort, slik at jeg ikke sløser bort for mye tid da jeg får fisk, forklarer hun.

Norgesmesteren forteller at det er flest herrer som fisker og ikke så mange jenter, men hun oppfordrer flere til å prøve seg:

– Vi er ikke så mange jenter i Norge, men det er ikke vanskelig, så dette er noe alle får til. Man trenger ikke så mye utstyr heller, og ingenting slår de fine dagene med sol og mye fisk, avslutter hun.

– Hva er din største frykt?

– Mørket.

Beskriv deg selv med tre ord:

– Blid, utadvendt og omtenksom.

– Hva er din favoritteiendel?

– Mobilen.

– Hva hadde du gjort hvis du hadde fått tilgang til en tidsmaskin?

– Da ville jeg reist 15 år frem i tid for å se hvordan jeg og livet mitt så ut.

– Heis eller trapp?

– Heis. I alle fall hvis jeg er alene, haha.

– Hvis du skulle vært et dyr, hvilket ville du vært?

– En hund, fordi det er det dyret jeg liker best.