Gå til sidens hovedinnhold

Thosebricks synger for platekontrakt

Artikkelen er over 4 år gammel

ÅSNES: Produsenten og DJ-en Thosebricks (Tony Alexander Skjevik, 28) fra Åsnes, har gjort inntrykk i TV 2s musikk-konkurranse The Stream.

Plateselskapene har likt låtene og produksjonene hans godt, og han har løst opptredenene på ypperlig vis med forskjellige gjestevokalister til å synge for seg.

Førstkommende fredag er det signeringskonsert, der de 15 gjenstående artistene synger for full sal i kamp om plateselskapenes ni platekontrakter.

Thosebricks har valgt å framføre sin egen låt «Pray for love», og han har etter mye fundering valgt å ta steget helt ut: Denne gang skal han nemlig for første gang synge selv.

Han håper å overraske plateselskapene med det, men er samtidig utrolig nervøs og redd for at han ikke er god nok.

– Jeg har egentlig slitt litt med angst hele livet, og vært ukomfortabel om det har vært mye folk rundt meg. Så det er jo litt rart å skulle utfordre seg selv på dette her, med sceneskrekk og alt, men det er liksom musikken jeg brenner for, og i denne bransjen må man bare gjøre sånne ting, og hvis det er dét som skal til, så skal jeg flate meg gjøre det! Jeg er jo ekstra redd for hvordan det skal bli denne gangen, om jeg synger surt og så videre. Men jeg har kun ett liv, og én sjanse, så da får jeg bare gaule ut, uttaler en spent Thosebricks via en pressemelding før sin opptreden fredag.

Kommentarer til denne saken