Langtidsvarslet sier snø den første søndagen i mars. Men forhåpentligvis blir det ikke verre enn at Vermundsjøen Internasjonale isflyplass kan ta imot et stort antall fly denne gangen også. Det meldes om stor interesse for arrangementet, og det ventes gjester fra store deler av landet, kanskje også fra utlandet.

I den forbindelse kommer toller Rune Sørlie til å være til stede på isen for å gjennomføre eventuelle nødvendige sjekk. Men ifølge prest og arrangementssjef, Thomas Midtsund, vil tolleren være der for å skape litt ekstra inntrykk av at det er en internasjonal isflyplass.

– Vår banemester og ansvarlig for at isen er førsteklasses der flyene skal lande, Roger Pildahl, har som vanlig gjort en god jobb. Slår ikke været seg helt vrangt, venter det flotte forhold, sier Thomas Midtsund.

Det meldes om en overraskelse i forkant av gudstjenesten. En gudstjeneste som skal holdes som vanlig av flyprest Thomas Midtsund, som er mannen som dro i gang dette spesielle arrangementet for mange, mange år siden; og som er blitt gjennomført hvert år, bare avbrutt av noen få ganger der værgudene ikke har vært med.

Hege Mobakk og Tommy Michaelsen skal synge i kirken. Mission Aviation Fellowship vil være til stede som vanlig med informasjon. Café Finnskog er åpen for servering, og det blir kiosksalg av diverse mat på isen. Det er det Vermundsjøen velforening som står for.