Lang kø og mange tårer

Det ble felt mange tårer i folkemengden som sto tett i tett i det 850 meter store hjertet på Harstadsjøen søndag kveld.

Det ble felt mange tårer i folkemengden som sto tett i tett i det 850 meter store hjertet på Harstadsjøen søndag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Det ble felt mange tårer i folkemengden som sto tett i tett i det 850 meter store hjertet på Harstadsjøen søndag kveld. Den store folkemengden kom fra fjern og nær for å minnes Adrian Lillebekk Ovlien.

DEL

Den 20-årige Adrian Lillebekk Ovlien som døde brått og uventet sist fredag var viden kjent for sine fotballferdigheter i den rød/hvite drakta til KIL. Men Adrian var mer enn godt kjent blant folk både på hjemstedet Vestmarka og i nærmiljøet i og utenfor Eidskog.

LES OGSÅ: Skal hedre Ovlien under landskamp

Hans væremåte og positive og glade framferd gjorde sitt til at alle måtte like denne sympatiske gutten. Noe som kom godt til syne på den storslagne minnemarkeringen på isen på Harstadsjøen søndag. En markering hvor den store venneskaren i alle aldre møtte opp og tente de mange hundre faklene som lyste lenge på hjertet på Harstadsjøen.

Se flere bilder fra fakkeltoget (Pluss)

Svein Olaf Sæther er barndoms- og fotballvenn med Hans Jørgen Ovlien, faren til Adrian. For å tilkjennegi dette langvarige vennskapet med barndomskameraten og hele hans familie ville han gjøre noe spesielt i sorgen.

Adrian Ovlien er død: – Den tristeste dagen i KILs historie 

Derfor satte Svein Olaf i gang et apparat sammen med mange andre venner- Et apparat som resulterte i søndagens minnemarkering med det store hjertet på isen og hundrevis av tente fakler. Noe som Adrians familie kvitterte med å tenne mange fakler hjemme høyt over det lysende hjertet på Harstadsjøen. En gest som forårsaket enda flere rennende tårer nede på isen.

LES OGSÅ: Fotball-Norge samler seg etter Ovliens død

Få nyhetene rett på din mobil

Trafikkaos? Storbrann? Ny ordfører? Nå kan du bli varslet om de viktigste nyhetene fra Glåmdalen direkte på din mobiltelefon.

Det er enkelt og det er helt gratis. 

Artikkeltags