Sander tapte igjen

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

- Det ble ingen overraskelse der, sier treneren.

DEL

Sander hadde tatt turen til Hallingdal lørdag, men det ble heller ikke denne helgen poeng for sørodølene. Riktig nok var det i følge trener Knut Nordnes fremgang å spore, og Sander vinner 2. omgang med 2-1.

- I dag er det mye positivt spillemessig, vi blir bedre og bedre, men det blir ingen poeng av det. Vi begynner å bli vant til å tape nå, så det ble ingen overraskelse der, sier trener Knut Nordnes.

Han innrømmer at det går litt tungt, og selv om Nordnes ikke har for vane å klage på dommeren, var han ikke helt fornøyd med regeltolkningen i kampen mot Hallingdal.

- Det er noen tvilsomme situasjoner som blir dømt imot oss. Slik føler jeg det har vært i flere kamper, spesielt på bortebane. Likevel er det litt typisk for ett bunnlag å ha marginene imot seg. Samtidig er det jo bare å innrømme at det er for dårlig så lenge vi taper, sier treneren.

Nordnes har stor tro på at Sander snart vil ta poeng.

- Vi er såpass bra spillemessig nå, at det snart er nødt om å bli poeng. Vi møter Jevnaker borte til helga, og det blir en viktig kamp for oss. Jeg har stor tro på poeng i den kampen, selv om det ikke blir lett der heller, avslutter sandertreneren.

Artikkeltags