...
Foto: Terje Sundby

Snudde og vant

SØR-ODAL: Sander ledet nabooppgjøret, men Flisa kom sterkt tilbake.
Se bilder fra kampen her!

Terje Sundby
Terje Sundby Profil E-post
Publisert 05.05.2012 kl 20:19 Oppdatert 06.05.2012 kl 10:17

Tips en venn på e-post:


Sander - Flisa

Foto: Terje Sundby


Hjemmelaget kom best i gang i kampen på Sandermoen lørdag ettermiddag. Joakim Ruud Lia satte ballen i nettet bak Flisa-keeper Anders Helland to ganger i løpet av åpningsminuttene. Jubelen blant odølingene på Sandermoen sto i taket.

Sander traff også treverket i løpet av åpningsminuttene. Men utover kampen kom gjestene fra Solør sterkere og sterkere. Og det var ikke ufortjent at Flisa fikk straffe drøyt midtveis ut i første omgang. Den satte banens beste spiller Aso Aram i nettet bak Sander-keeper Petter Rønningen.

Dermed sto det 2-1 til pause.

I andre omgang fortsatte Flisa kjøret mot Sander-buret, og det resulterte i at dommer Ole Andreas Skogsrud Haukåsen nok en gang pekte på straffemerket. Nok en gang var Aso Aram iskald fra straffesmerket, og utligningen var et faktum. Flisa trykket fortsatte og det det var heller ikke ufortjent at gjesten satte nok en ball i Sander-buret.

Sander klarte bare glimtvis å skape noe framover i andre omgang. Nærmest kom Ulrik Sundby, som var nære da han elegant dro seg forbi Flisa-stopperne.

Men Helland i Flisa-buret sto i veien.

Dermed endte det med 3-2-seier til bortelaget i kampen på Sandermoen lørdag. Det betyr Sander ligger på sjuendeplass på tabellen, mens Flisa klatret opp til tredjeplass med åtte poeng. Eidsvold Turn og Stjørdals-Blink leder med henholdsvis 10 og 12 poeng.

Les mer om kampen i mandagens papirutgave av Glåmdalen!

På forsiden nå


Legger ned NorDan

75 ansatte mister jobben ved vindusfabrikken på Arneberg.

...

KIL er videre til andre runde - så vidt

Grue var svært nære utligning, men klarte aldri å få ballen forbi Robin Bengtsson.

...

– Tankene går til ansatte og deres familier

– 75 tapte arbeidsplasser er formidabelt for en kommune som Åsnes, fastslår ordfører Ørjan Bue (Sp).

...

Flere er lunkne til storkommune

Formannskapene i de sju glåmdalskommunene sa i dag ja til å utrede ulike alternative kommunesammenslåinger, men flere er lunkne.