...
Foto: Terje Sundby

Snudde og vant

SØR-ODAL: Sander ledet nabooppgjøret, men Flisa kom sterkt tilbake.
Se bilder fra kampen her!

Terje Sundby
Terje Sundby Profil E-post
Publisert 05.05.2012 kl 20:19 Oppdatert 06.05.2012 kl 10:17

Tips en venn på e-post:


Sander - Flisa

Foto: Terje Sundby


Hjemmelaget kom best i gang i kampen på Sandermoen lørdag ettermiddag. Joakim Ruud Lia satte ballen i nettet bak Flisa-keeper Anders Helland to ganger i løpet av åpningsminuttene. Jubelen blant odølingene på Sandermoen sto i taket.

Sander traff også treverket i løpet av åpningsminuttene. Men utover kampen kom gjestene fra Solør sterkere og sterkere. Og det var ikke ufortjent at Flisa fikk straffe drøyt midtveis ut i første omgang. Den satte banens beste spiller Aso Aram i nettet bak Sander-keeper Petter Rønningen.

Dermed sto det 2-1 til pause.

I andre omgang fortsatte Flisa kjøret mot Sander-buret, og det resulterte i at dommer Ole Andreas Skogsrud Haukåsen nok en gang pekte på straffemerket. Nok en gang var Aso Aram iskald fra straffesmerket, og utligningen var et faktum. Flisa trykket fortsatte og det det var heller ikke ufortjent at gjesten satte nok en ball i Sander-buret.

Sander klarte bare glimtvis å skape noe framover i andre omgang. Nærmest kom Ulrik Sundby, som var nære da han elegant dro seg forbi Flisa-stopperne.

Men Helland i Flisa-buret sto i veien.

Dermed endte det med 3-2-seier til bortelaget i kampen på Sandermoen lørdag. Det betyr Sander ligger på sjuendeplass på tabellen, mens Flisa klatret opp til tredjeplass med åtte poeng. Eidsvold Turn og Stjørdals-Blink leder med henholdsvis 10 og 12 poeng.

Les mer om kampen i mandagens papirutgave av Glåmdalen!

På forsiden nå


...

Ber venstresiden i norsk politikk reagere mot skruppelløse islamske ekstremister: – Hvor lenge skal vi se på at uskyldige drepes?

– Vi ser en skruppelløs maktkamp i Irak nå. For oss som har opplevd en slik situasjon på kroppen, er dette mer enn vondt

Tap på Gjemselund mot bunnlag

Holmen var nedrykkstruet før kampen mot KIL. Nå ser alt så mye bedre ut for Asker-laget etter seier over KIL.

...

Sanderdagen for fjerde gang

Idrettslaget sørger for at Sander har sin årlige dag.

...

Nabooppgjøret endte uavgjort – selv med Zlatan-takter

Det var duket for lokaloppgjør på Grue Stadion lørdag når Grue tok imot tabell- og geografisk nabo Flisa.