...
Åsne Havnelid har fortsatt mye å gjøre etter VM. Her sammen med John Aalberg og Svein Aaser. Foto: Terje Pedersen, ANB

Fortsatt fullt trykk for VM-direktøren

Det ble ingen rolig dagen derpå for VM-sjefen Åsne Havnelid.

Publisert 07.03.2011 kl 13:40 Oppdatert 07.03.2011 kl 14:57

Tips en venn på e-post:– Jeg har ikke rukket stort annet enn å snakke med media, men jobben med å rigge ned anlegget er allerede i gang. Vi skal være klargjort til 10. mars. Da overtar skiskytterne. Søndag er det barnas VM-dag i Holmenkollen i regi av Skiforeningen, sa Havnelid til NTB.

Hun sier at det gjenstår en stor kontorjobb før endelig punktum for mesterskapet kan settes.

– Det er rapportering til mange, for eksempel til Det internasjonale skiforbundet (FIS). Prosjekter skal avsluttes. Gradvis bygges VM-organisasjonen ned. Noen slutter allerede i mars/april, mens andre blir med ut helt til juni. Vi skal sørge for å overføre alt i perfekt stand til våre eiere.

Får tilbake penger

Den første lørdagen i mesterskapet var det mange som ikke rakk opp i Holmenkollen tidsnok til mesterskapet. Disse skal få pengene sine tilbake.

– Vi har fullt fokus på gjennomføringen av dette. Vi skal gå igjennom alle mailene. Denne jobben er satt ut til eksternt selskap som skal sørge for at det blir ordentlig gjort, lovet Havnelid.

Mange å takke

Hun er overveldet over oppslutningen som mesterskapet fikk.

– 570.000 var innom i Holmenkollen i løpet av VM-dagene, og 650.000 fikk med seg medaljeseremoniene i sentrum. 1,2 millioner fikk med seg mesterskapet «live». Det synes vi er ganske utrolig. Jeg er både glad og rørt over at VM-teamene har levert varene og har lyst til å takke Oslo kommune med alle dens etater, politi, forsvar og Ruter for at vi fikk til et gedigent løft i fellesskap, sa Åsne Havnelid. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

2010: KIL-krise
2014: Lærerkrise

Da eliteserieklubben KIL opplevde økonomisk krise i 2010, var Kent Inge Waaler styreleder. Nå er det lærerstreiken som opptar ham.

Besøker fosterforeldrene

Mansur Mahasev er fornøyd med onsdagens møte med politiet.

...

Solør vil bli lagt merke til

Næringsdrivende i Solør solgte inn sine behov da de møtte næringsminister Monica Mæland i dag.

...

Fire uker i varetekt for familievold

En mann i 30-årene, som er siktet for vold og alvorlige trusler mot kona og barna, er varetektsfengslet i fire uker.