...
Åsne Havnelid har fortsatt mye å gjøre etter VM. Her sammen med John Aalberg og Svein Aaser. Foto: Terje Pedersen, ANB

Fortsatt fullt trykk for VM-direktøren

Det ble ingen rolig dagen derpå for VM-sjefen Åsne Havnelid.

Publisert 07.03.2011 kl 13:40 Oppdatert 07.03.2011 kl 14:57

Tips en venn på e-post:– Jeg har ikke rukket stort annet enn å snakke med media, men jobben med å rigge ned anlegget er allerede i gang. Vi skal være klargjort til 10. mars. Da overtar skiskytterne. Søndag er det barnas VM-dag i Holmenkollen i regi av Skiforeningen, sa Havnelid til NTB.

Hun sier at det gjenstår en stor kontorjobb før endelig punktum for mesterskapet kan settes.

– Det er rapportering til mange, for eksempel til Det internasjonale skiforbundet (FIS). Prosjekter skal avsluttes. Gradvis bygges VM-organisasjonen ned. Noen slutter allerede i mars/april, mens andre blir med ut helt til juni. Vi skal sørge for å overføre alt i perfekt stand til våre eiere.

Får tilbake penger

Den første lørdagen i mesterskapet var det mange som ikke rakk opp i Holmenkollen tidsnok til mesterskapet. Disse skal få pengene sine tilbake.

– Vi har fullt fokus på gjennomføringen av dette. Vi skal gå igjennom alle mailene. Denne jobben er satt ut til eksternt selskap som skal sørge for at det blir ordentlig gjort, lovet Havnelid.

Mange å takke

Hun er overveldet over oppslutningen som mesterskapet fikk.

– 570.000 var innom i Holmenkollen i løpet av VM-dagene, og 650.000 fikk med seg medaljeseremoniene i sentrum. 1,2 millioner fikk med seg mesterskapet «live». Det synes vi er ganske utrolig. Jeg er både glad og rørt over at VM-teamene har levert varene og har lyst til å takke Oslo kommune med alle dens etater, politi, forsvar og Ruter for at vi fikk til et gedigent løft i fellesskap, sa Åsne Havnelid. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Tatt med 1.134 liter pappvin og 60 liter vodka

En Oslo-kar ble tatt med 1.134 liter vin og 60 liter vodka i Åsnes onsdag kveld.

...

– Ingen grenser for Support Justice

Support Justice er spådd en lysende karriere på travbanen. Eksperter tror hesten kan bli verdens beste om et år eller to.

...

- Pampekravene i IOC passer ikke norsk lynne

- Jeg tror ikke IOC hadde godtatt den kravlista jeg var for, sier Gunnar A Gundersen etter at Høyres stortingsgruppe sa nei til OL i Oslo.

...

«Kan dere hjelpe oss med en 50%-stilling?"

Knights har en solid forsterkning på gaffelen, men trenger hjelp for å få spilleren i arbeid.