...
Rihanna. Foto: Eirik Hagesæter, BA/ANB

Tok T-banen til konsert

Superstjernen Rihanna er ikke snau: Da hun skulle holde konsert i Londons O2-arena foran titusener av fans, tok hun like godt T-banen dit.

Publisert 06.10.2011 kl 14:44 Oppdatert 06.10.2011 kl 14:49

Tips en venn på e-post:Om bord poserte hun villig vekk for fansen, som fikk hakeslepp av en så liketil stjerne. For Rihanna fikk ikke engang sitteplass siden det var midt i rushtiden, og sto og holdt seg fast i stangen.

– Jeg skjønner ikke hvordan dere folk fikser dette, svarte Rihanna da en tilhenger sa til henne at «du er gal som tar T-banen».

Rihanna, vant til limousiner og privatsjåfører som hun er, hadde blitt behørig utstyrt med et betalingskort for offentlig kommunikasjon i London. En kilde sier til The Sun:

– Hun var akkurat som enhver annen passasjer, bortsett fra at hun hadde med seg et enormt følge. Hun poserte gjerne for bilder og snakket om den kommende konserten. Hun var så jordnær.

Og mens Rihanna på sin t-baneferd var iført bare en hvit, enkel t-skjorte, var antrekkene atskillig mer dristige da hun noen timer senere sto på scenen – mesteparten av tiden i en bikini og med nettingstrømper. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Meteoritt-mystikk

Kai Vangen fra Sagstua så et hvitt lysglimt på himmelen mandag kveld. Hos Ove Hansen på Åbogen datt en kule ned 200 meter fra huset hans. På Elverum så Kristian Storhagen en fallende ildkule.

...

Skal redde Sandnes Ulf

Tidligere KIL-trener Tom Nordlie tok onsdag over som Sandnes Ulf-trener. Han skal prøve å redde eliteserieklubben fra nedrykk.

...

Tilsto skadeverket på Kaktus

ÅSNES: En Grue-kar i 20-årene har tilstått skadeverket på Kaktus i juni.