LØRDAGSFILMEN

 

Bra fighter-film

Warrior er en overraskende bra fighter film som kan minne deg litt om Rocky-filmene.
Publisert 22.04.2012 kl. 13:22 Oppdatert 22.04.2012 kl. 13:28

Tips en venn på e-post:


AMERICAN PIE: REUNION

  • Regi: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
  • Skuespillere: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann William Scott, Mena Suvari, Tara Reid, Katrina Bowden, Shannon Elizabeth, Chris Klein, Jennifer Coolidge, Thomas Ian Nicholas, Eddie Kaye Thomas, Eugene Levy, Tad Hilgenbrink, Dania Ramirez
  • Manus: Adam Herz, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
  • Sjanger: Komedie/romantikk
  • Produsent: Chris Moore, Craig Perry, Chris Weitz, Warren Zide
  • Lengde: 1 t. 52 min.
  • Kinodistribusjon: United International Pictures
  • Kinopremiere: 04.04.2012
  • Aldersgrense: 11 år

Pepper gir deg én utvalgt film hver eneste uke, og anmelder den på skikkelig vis – uten å avsløre for mye av filmen. Vi vil gi deg en filmanmeldelse du kan stole på. Den er ikke gjort av eksperter, den er gjort av ungdom. En ærlig anmeldelse, slik alle filmanmeldelser bør være.

Warrior

DVD-film
Regi: Gavin O'Connor
Skuespillere: Joel Edgerton, Tom Hardly, Nick Nolte, Jennifer Morrison og Frank Grillo
Sjanger: Action/Drama
Lengde: 2 timer og 19 minutter
Aldersgrense: 15 år

Warrior er en overraskende bra fighter film som kan minne deg litt om Rocky-filmene. Filmen er ikke akkurat en stjernespekket film, men de overbeviser at man ikke trenger store stjerner for å lage en bra lørdagfilm.

Filmen starter med at den yngste broren Tommy en eks-marinesoldat med en problematisk fortid, vender tilbake til hjembyen sin for å delta i en MMA-turnering. Han ber sin alkoholiserte far om hjelp til treningen. Tommys eldre bror Brendan deltar også.

Brendan og Tommy har et distansert forhold, og de har ikke hatt kontakt med hverandre på flere år. Brendan deltar på grunn av familiens pengemangel og banken truer med å tvangsselge huset. Han jobber som lærer, men etter deltakelse i en kamp blir han suspendert. Uten jobb og penger må han finne en annen måte å tjene penger på.

Den kanskje mest kjente stjernen i filmen, Jennifer Morrison, gjør en passe bra jobb. Mens hovedrolleinnehaveren, Joel Edgerton, som er en erfaren skuespiller gjør en bra jobb. Filmen mangler den store skuespillerprestasjonen som hadde fått filmen opp betraktelig.

Oppsummert: Filmen er en klar treer. Hvis du ikke liker Rocky er dette kanskje en film som du vil holde deg unna. Filmen kan bli litt kjedelig i lengden, men den har en bra slutt. Det er en film du kanskje bare ser en gang og glemmer etter en kort stund

SE TRAILER UNDER:

På forsiden nå