...
KJØRTE UT: Kvinnen som stakk av fra denne ulykken ved Auli i Nes ble lørdag tatt av politiet. Foto: Rb-tipser

Kvinne pågrepet

NES: Kongsvinger-kvinne ligger fortsatt i koma med kritiske skader etter en bilulykke. Bilføreren som stakk av etter ulykken er pågrepet.

Publisert 10.05.2012 kl 22:00 Oppdatert 11.05.2012 kl 20:55

Tips en venn på e-post:– Politiet i Oslo møtte på henne. De pågrep henne, og hun ble kjørt til arresten i Lillestrøm. Der ble hun avhørt av politimannskap fra oss, sier Gunnar Foseid ved Nes lensmannskontor.

Under avhøret innrømmet kvinnen at det var hun som kjørte bilen da den kjørte av veien og havnet på taket.

Passasjeren i bilen ble liggende livstruende skadet under bilen, mens sjåføren stakk fra stedet etter at politiet kom til.

– Hun har forklart at hun fikk panikk, og at hun fortalte politiet på stedet at hun bare var en forbipasserende, forteller Foseid. Fordi kvinnen har lagt kortene på bordet, ble hun løslatt søndag. Politijuristen som har saken har foreløpig ikke tatt stilling til hva som skjer videre. Etter ulykken opplyste politiet at de mistenkte at sjåføren av bilen var ruspåvirket. Det har de ikke lenger mulighet til å komme til bunns i.

– Kvinnen har tidligere vært i kontakt med politiet på grunn av narkotikabruk, men siden det har gått så lang tid siden ulykken, er det ikke lenger mulig å finne bevis for ruskjøring, forteller Foseid. Kvinnen i 40-årene fra Kongsvinger, som ble skadet i ulykken ligger ifølge Foseid fortsatt i koma med kritiske brannskader på Haukeland sykehus.

På forsiden nå


...

- Jeg er glad for at han ikke likte meg

Eva Grennes forteller at den drepte venninnen var redd 48-åringen og ville ha ham ut av huset, men turte ikke si noe.

...

Drapsvåpenet funnet

Politiet har funnet kniven som trolig var drapsvåpenet. Nå vil de vite alt som skjedde rundt huset på Myra onsdag.

...

Var hos kvinnen onsdag, men trodde at hun sov

– Vi besøkte den drepte onsdag kveld, og trodde at hun sov. Vi vi ville ikke vekke henne og reiste igjen, sier mannen som varslet om drapet torsdag.

...

Husk å stille klokken i natt!

Men hvordan var det igjen? Skal den stilles fram eller tilbake?