...
Foto: Ole-Johnny Myhrvold

Forslag til forbedring

Leserne har flere forslag til hvordan man bør forbedre Festningskonserten.
Har du forslag til forbedringer?

Tiril Sandbekk
Tiril Sandbekk Profil E-post
Publisert 09.07.2012 kl 18:29 Oppdatert 10.07.2012 kl 08:11

Tips en venn på e-post:

– Er ikke behovet stort nok? spurte festivalsjef Uno Arnesen i et intervju med Glåmdalen.

I kommentarfeltet gir leserne sine svar.

– Jeg tror mange er villige til å betale litt ekstra for god stemning når det skjer noe i Kongsvinger. Men med usikkert værforhold og lite attraktiv musikk(og da snakker jeg for min egen del) så forhåndskjøper jeg ikke billett for å risikere å stå der i øsende-pøsende regnvær, kommenterer «Minne».

Markedsføring

Flere av leserne mener markedsføringen kan bli bedre.

– Hva med å sette opp store bannere ved for eksempel Skarnes og Magnor slik at man fanger opp folk som kjører forbi? Større reklame om bandene som kommer. Årnes reklamerer stort om Elvefestivalen flere uker i forveien langs veien, sier «Stine».

– Hvis Kongsvinger skal være et fyrtårn i regionen, gjelder det å prøve å trekke folk fra utkanten av regionen til sentrum. Markedsføring og reklame er en ting. En annen er å sette opp bussavganger fra for eksempel Sør-Odal, Nord-Odal, Eidskog og Grue, foreslår «Petter Nord».

Flere hendelser

De foreslår også å legge konserten til en helg flere arrangementer blir holdt.

– Hva med å ha konserten i Sankthans-helgen? Nattåpent torsdag med det som skjer rundt i gatene da, og fortsette med konserter og lignende hele helgen, med festningskonserten på lørdagskvelden som en avrundning av helgen, sier «Stine».

– Byen Vår skal ha ros for det de gjør, men jeg savner alle de andre aktørene som er fraværende i arbeidet med å gjøre dette til en magnet. Byfest, marken, Festningskonsert, nattåpent? Det er mye man kan samkjøre for å lage en heidundranes folkefest i hele byen, mener «Petter Nord».

Har du forslag til forbedringer? Kom med dine innspill og meninger om Festningskonserten!

På forsiden nå


...

Motocrossens massemønstring

Glåmdalscrossen er i ferd med å bli en kjærkommen tradisjon. Målet er å aktivisere flest mulig – det er bredden som er i fokus.

...

Gir seg ikke uten kamp

Kongssenteret vil ikke gi fra seg Vinmonopolet uten sverdslag. Eller rettere sagt penneslag.

...

Bussjåfør i rute tatt for promillekjøring

Et tips førte til at politiet valgte å kontrollere en bussjåfør i rute fra Gardermoen til Jessheim. Sjåføren hadde en promille på over 0.5.

...

Sa fra seg millioner i parkeringsinntekter

Tidligere kommunetopper parkerte kommunestyrevedtak og gikk sin egen vei. Slik gikk Kongsvinger kommune glipp av millioninntekter.