Keeperduellen

Reporter: Simen Næss Hagen

Hvem vokter buret?

Verken Tobias Holmen Johansen eller Kim Deinoff har noen anelse om hvem som står i mål mot Hødd.
LIVE | Hødd–KIL direkte fra kl. 18.00.

Simen Næss Hagen
Simen Næss Hagen Profil E-post
Publisert 08.04.2012 kl 19:16 Oppdatert 09.04.2012 kl 09:31

Tips en venn på e-post:


...
Foto: Simen Næss Hagen

Omtalte lag og spillere


mandag

09

april

Hødd - Kongsvinger 0 - 2

1. divisjon 2012 - mandag 9. april kl 18:00, Høddvoll

Les kampreferat

Kim Deinoff har en fin statistikk å vise til under fjorårets høstsesong. Med full tillitt fra Nordlie slapp keeperveteranen inn kun fire mål på 10 kamper. Tobias Holmen Johansen lar seg ikke skremme av de tallene. Per i dag er det umulig å kåre en 1. og 2. keeper.

- Jeg har mye å lære av Kim. Han har vært med på mer enn det jeg har. Han er fin å ha her uansett hvem av oss som spiller. Så jeg kunne vel ikke hatt noen bedre keeper her nå, sier Holmen Johansen diplomatisk.

Unggutten har trent sammen med KIL i hele vinter, mens Deinoff først fikk ny kontrakt for to uker siden. Under den siste treningskampen mot Sarpsborg sto de én omgang hver. I tillegg delte de på arbeidsoppgavene under den siste treningen søndag før de setter kursen mot Ulsteinvik. Dermed er det umulig å forutse hvem som får stå mot Hødd.

- Vi velger ikke ut keeperne her og nå, sier Tom Nordlie til Glåmdalen Nett.

- Men har du noen anelse om hvem som står mot Hødd?

- Det kan hende, men det får ikke du vite her og nå, sier KIL-treneren med glimt i øyet.

Deinoff er glad for at KIL ga ham et nytt tilbud etter at kontrakten gikk ut i fjor. Han stortrives med å være tilbake blant gutta igjen.

- Jeg å si det er morsomt å være tilbake igjen. Jeg kjenner klubben godt fra i fjor. Det har også vært god konkurranse de ukene jeg har vært her så det blir spennende å se framover, sier Deinoff.

På forsiden nå


...

Rørlegger søkte politisjefens jobb ved en feiltagelse

Den 34 år gamle rørleggeren fra Charlottenberg, som figurerte i vår søkerliste til sjefsstillingen ved Kongsvinger politistasjon, hadde aldeles ikke ment å tilby sin kompetanse for politikorpset.

...

Unge hedmarkinger gambler med livet

I fjor hadde Hedmark nesten 700 trafikkuhell der unge mellom 15 og 24 år var innblandet. Dette viser statistikk som Gjensidige har gjennomgått blant unge på landsbasis.

...

Drapssiktet er ikke snakkevillig

48-åringen som er siktet for drapet på ei kvinne i Grue, har ennå ikke avgitt noen skikkelig forklaring, og er fortsatt innlagt på psykiatrisk avdeling. Han er varetektsfengslet i fire nye uker.