Baklengsmålene trillet inn

- Vi har fortsatt tro på at vi kan spille fotball. Men får vi et par slike kamper til, går det nok ut over selvtilliten. | Kamp-referat | Fakta | Børs |

Petter Geisner
Petter Geisner Profil E-post
Publisert 06.06.2004 kl 22:51 Oppdatert 08.06.2004 kl 10:43

Tips en venn på e-post:


...

Omtalte lag og spillere


søndag

06

juni

Bryne - Kongsvinger 5 - 1

1. divisjon 2004 - søndag 6. juni kl 18:00, Bryne Stadion

Det sier Kai Olav Ryen etter et av de styggeste KIL-tapene på lenge.

1-5 er stygge sifre som nok vil få mange til å spekulere i om KIL er i ferd med å miste taket. Men så ille som sifrene tilsier, var det ikke. Fram til 2-0 var det forholdsvis jevnt. Slutten var ille, i løpet av sju minutter ble et «normalt» 0-2 tap plutselig til pinlige 1-5. KIL kom til et biljardbord av en fotballbane og satset friskt med en 3-5-2-formasjon. Sjanser skapte de også. Men da Kjetil Byfuglien brente et straffespark og Bryne litt senere tok ledelsen på et superskudd i vinkelen, var Bryne i gang.

Jevnt veldig lenge

KIL hadde sjanser, men maktet ikke å score.

Kampen var en time gammel da Bryne la på til 2-0, på sitt tredje skudd mellom stengene rundt André Ulla. På det tidspunktet hadde lagene hatt fem sjanser hver.

- Det største problemet vårt er at vi ikke scorer, sier Vegard Skogheim. Avbrutt av den fenomenale snuoperasjonen i Haugesund for to uker siden, har KIL spilt to hjemme- og en bortekamp uten å score mål.

For tamt i boksen

- 1-5 er stygt, men må ikke svartmale situasjonen. Mye var bra. Det jeg savner mest, er tøffhet inne i boksen - både foran eget og motstanderens mål, sier Vegard. Brynes andre mål, den viktigste i km apen rent psykologisk, kom etter en corner. Patrick Holtet reddet først på strek, men på returen fikk Espen Sola tid til å fyre av.

- Vi hadde åtte mann inne i boksen. Da skal han ikke få lov til å skyte sånn, mener Vegard.

Spilte 3-5-2

Foran kampen gjorde han et uvanlig trekk. Han holdt laguttaket hemmelig, han ville ikke gi Bryne noe som helst gratis. KIL gikk til verket i en 3-5-2-formasjon. Det var ikke det at KIL stilte med kun tre mann bak som gjorde at det bar galt av sted. Men - KIL fikk ikke det grepet om midten som ei fem mann sterk rekke burde tilsi.

- Det var litt vrient å finne hverandre. Kanskje burde vi holde oss til 4-3-3. Det systemet kan vi, vi har jo spilt på samme måten i halvannet år nå, mener Kai Olav Ryen.

På forsiden nå


...

- Jeg er glad for at han ikke likte meg

Eva Grennes forteller at den drepte venninnen var redd 48-åringen og ville ha ham ut av huset, men turte ikke si noe.

...

Drapsvåpenet funnet

Politiet har funnet kniven som trolig var drapsvåpenet. Nå vil de vite alt som skjedde rundt huset på Myra onsdag.

...

Var hos kvinnen onsdag, men trodde at hun sov

– Vi besøkte den drepte onsdag kveld, og trodde at hun sov. Vi vi ville ikke vekke henne og reiste igjen, sier mannen som varslet om drapet torsdag.

...

Husk å stille klokken i natt!

Men hvordan var det igjen? Skal den stilles fram eller tilbake?